Kurslærerkurs

Godt Nyttår til alle ivrige husflidere! Her kommer litt om vårens tilbud:

 Vi planlegger kurslærerkurs 20.-21. februar på Quality Hotel Saga i Tromsø. Alle som har vært eller ønsker å bli kurslærere er velkommen på dette inspirasjonskurset som vil ha et variert innhold med litt teori og god tid til varierte praktiske  aktiviteter. Se invitasjon.

Det planlegges også kurs for UNG Husflid-instruktører i Harstad 5.-6. mars. Vi kommer tilbake til dette etterhvert.

Årsmøtet blir i Tromsø 12.-13. mars. Merk dere det, og sørg for å få datoene inn i lagets årsplan!

Årets Spinnvill Rokkefestival foregår i Kultursenteret i Olderdalen. Det blir seminar 20.-22. september med Ingvild Svorkmo Espelien. Åpent arrangement lørdag 21. september med mye spennende på programmet.

Bli med på TREinord! Med fokus på bruk av TRE, kan du i løpet av tre dager høre mange foredrag, være med på studiebesøk, se utstillinger, prøve deg på ulike teknikker og se dem demonstrert. Våre foredragsholdere kommer fra Norge, Sverige og Danmark. Påmelding på   https://www.deltager.no/treinord_28062019

Årets medarbeiderkurs er også i år samtidig med Strikkefestivalen i Tromsø. 2 foredrag i Strikkefestivalen inngår i medarbeiderkurset. Invitasjonen er sendt til lagene, og vi kan nevne at det blant annet blir fokus på det nye satsingsområdet, Holdbart. Vi får også besøk av Hege Therese Nilsen som er leder i Norges Husflidslags fagutvalg i bunad og folkedrakt. Hun vil snakke om og vise eksempler på Strikk i bunad og folkedrakt.

Kalender

Nyheter fra lokallagene

Kvaløysletta Husflidslag har opp gjennom årene hatt flere kurs i luggesying og spesielt i sying av »tepplugger» som er en lokal variant.

Husflidsdagen den 14.9 mellom kl 11 og 15, planlegger vi i Målselv Husflidslag å markere på tradisjonelt vis - inne og utafor Husfliden på Andselv. 

Hva skjer i lokallagene

22 nov 2019 18:00, Tromsø Husflidslags lokaler på Kysten, Strandvegen 95

23 nov 2019 09:00, Kysten

24 nov 2019 09:00, Kysten

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.