ULL - året 2015 - nå nærmer det seg årsmøte

Dersom lokallagene har saker dere ønsker tatt opp på årsmøtet, må disse sendes skriftlig til fylkeshusflidslaget innen 14. februar 2015.

Medarbeiderkurset er planlagt lagt til Finnsnes Hotell 3.-4. oktober. Da blir det som vanlig organisasjonskurs med vekt på styrearbeid og satsingsområdet ULL kombinert med praktiske ull-kurs  Målet er at deltakerne skal reise heim og være i stand til å videreføre det de har lært. Troms fylkeshusflidslag

Vi kan også røpe at fylkesstyret foreslår regionmøter i alle 4 regionene i vår, og at det også planlegges kurs for UNG husflid-instruktører.

Ung jente som allerede har lært brikkeveving - fra Landsmøtet i Harstad 2014

Årsmøtet som blei utsatt fra mars på grunn av corona-situasjonen, avholdes på Clarion Hotel the Edge i Tromsø lørdag 26. september.

Årsmøtet er lørdag kl 9-14.30, og det er derfor lagt inn overnatting fra fredag til lørdag. Styret i fylkeslaget tar kontakt med husflidslagene i fylket med påmeldingsfrist og årsmøtedokumenter.

Årets Spinnvill Rokkefestival foregår i Kultursenteret i Olderdalen. Det blir seminar 20.-22. september med Ingvild Svorkmo Espelien. Åpent arrangement lørdag 21. september med mye spennende på programmet.

Bli med på TREinord! Med fokus på bruk av TRE, kan du i løpet av tre dager høre mange foredrag, være med på studiebesøk, se utstillinger, prøve deg på ulike teknikker og se dem demonstrert. Våre foredragsholdere kommer fra Norge, Sverige og Danmark. Påmelding på   https://www.deltager.no/treinord_28062019

Kalender

Nyheter fra lokallagene

2020 var året da alt ble annerleds. Det gjelder også for julemessa vår. Men det blir!

Her er et kort sammendrag fra medlemsmøtet.

Nå er kurshøsten snart i gang.

Hva skjer i lokallagene

23 okt 2020 17:00, Kysten

24 okt 2020 09:00, Kysten

25 okt 2020 09:00, Kysten

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.