ULL - året 2015 - nå nærmer det seg årsmøte

Dersom lokallagene har saker dere ønsker tatt opp på årsmøtet, må disse sendes skriftlig til fylkeshusflidslaget innen 14. februar 2015.

Medarbeiderkurset er planlagt lagt til Finnsnes Hotell 3.-4. oktober. Da blir det som vanlig organisasjonskurs med vekt på styrearbeid og satsingsområdet ULL kombinert med praktiske ull-kurs  Målet er at deltakerne skal reise heim og være i stand til å videreføre det de har lært. Troms fylkeshusflidslag

Vi kan også røpe at fylkesstyret foreslår regionmøter i alle 4 regionene i vår, og at det også planlegges kurs for UNG husflid-instruktører.

Ung jente som allerede har lært brikkeveving - fra Landsmøtet i Harstad 2014

Årets Spinnvill Rokkefestival foregår i Kultursenteret i Olderdalen. Det blir seminar 20.-22. september med Ingvild Svorkmo Espelien. Åpent arrangement lørdag 21. september med mye spennende på programmet.

Bli med på TREinord! Med fokus på bruk av TRE, kan du i løpet av tre dager høre mange foredrag, være med på studiebesøk, se utstillinger, prøve deg på ulike teknikker og se dem demonstrert. Våre foredragsholdere kommer fra Norge, Sverige og Danmark. Påmelding på   https://www.deltager.no/treinord_28062019

Årets medarbeiderkurs er også i år samtidig med Strikkefestivalen i Tromsø. 2 foredrag i Strikkefestivalen inngår i medarbeiderkurset. Invitasjonen er sendt til lagene, og vi kan nevne at det blant annet blir fokus på det nye satsingsområdet, Holdbart. Vi får også besøk av Hege Therese Nilsen som er leder i Norges Husflidslags fagutvalg i bunad og folkedrakt. Hun vil snakke om og vise eksempler på Strikk i bunad og folkedrakt.

Kalender

Nyheter fra lokallagene

Kvaløysletta Husflidslag har opp gjennom årene hatt flere kurs i luggesying og spesielt i sying av »tepplugger» som er en lokal variant.

Husflidsdagen den 14.9 mellom kl 11 og 15, planlegger vi i Målselv Husflidslag å markere på tradisjonelt vis - inne og utafor Husfliden på Andselv. 

Hva skjer i lokallagene

22 nov 2019 18:00, Tromsø Husflidslags lokaler på Kysten, Strandvegen 95

23 nov 2019 09:00, Kysten

24 nov 2019 09:00, Kysten

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.