Kristiansand Husflidslag er det eldste lokallaget i Vest-Agder. Laget ble stiftet 18. februar 1891 under navnet "Kristianssand og Oplands Husflidsforening".

VI ER PÅ FACEBOOK! (Se lenke) Lik oss gjerne og del med venner og kjente. Her vil vi legge ut arrangementer og dele husflidsnytt.

Vi har møte den siste torsdagen  i hver måned i Setesdalsveien 24 , fra klokka 19.00.

Her er alle hjertelig velkommen, medlemmer og andre interesserte. Her tar vi opp aktuelle tema i husflidssammenheng, og det vil bli enkel bevertning samt - tradisjon tro - en utlodning. Dette er en fin mulighet til å treffe andre husflidsinteresserte, og vi kan veksle kunnskap, ideer eller anekdoter. Tema for medlemsmøtene vil bli oppdatert underveis.

Vi holder hus i Setesdalsveien 24 i Kristiansand

På årsmøtet 30. januar 2020 ble disse valgt i styret 

Styret konstituerte seg 4. februar:

Mette Skofteby, leder

Tone Nielsen, nestleder

Ida-Marie Hellenes, sekretær

Turid Marie Gundersen, kasserer

Sølvi Nygård, studieleder

Unn Skibekk, vara

Else Reither, vara ( ikke på bildet)

Styret i Kristiansand Husflidslag 2019: 

Leder: Mette Skofteby

Nestleder og Ung Husflid.kontakt: Turid Eik

Sekretær og nettansvarlig: Ida-Marie Hellenes

Kasserer: Tone Nielsen

Studieleder: Sølvi Nygaard

Vara: Else Reither og Unn Sigmundsdatter Skibekk

 

Kurs finner du i menyen oppe til venstre på siden vår.

FIKSELAUG

Vi fikser, stopper, lapper og reparerer, har det hyggelig, kreativt, miljøvennlig og sosialt. Materialer, utstyr og hjelp  er tilgjengelig. Fikselauget er på Grønt senter. Gratis for medlemmer, 100 kr for andre. 50 kr for ungdom/studenter. Se mer under "nyheter"

Studiegrupper uten lærer 

I gruppene samles vi og deler erfaringer, nye teknikker og kunnskap. En symbolsk sum på 25,-  dekker en enkel bevertning. Disse gruppene er åpne for alle som stikker innom. Vev-gruppa har faste deltakere.

Vev-ring: Tirsdag og torsdag formiddag.

 

            

Kniplegruppe:  1. torsdag i måneden - fra 18.00

Bunadsgruppe: 3. torsdag i måneden - fra 18.00

            

Ung Husflid v/Turid Eik: Mandag kl. 17.00 - 19.00

 

Kalender

Nyheter

Fikselauget viser seg frem

Noen ganger er det glidelåsen som er problemet. Dunjakka, vindjakka, buksa, veska er like fin, men glidelåsen er ikke god. Og fiksing av glidelås er noe som flere av oss utsetter i det lengste, og mange synes at det er noen vanskelige greier. Nå kan du endelig få gjort noe med det! 

Kjære gode husflidsvenner!

Etter pressemeldingen fra Folkehelseinstituttet og regjeringen i dag, vil ikke Kristiansand Husflidslag ha noe organisert aktivitet før 13/4. Det kan også kan bli forlenget i tråd med myndighetenes anbefalinger. 

Dere som har nøkkel til huset vårt i Setesdalsveien kan komme der og hente ting, men hvis flere oppholder seg der samtidig må de holde minst 2 m avstand, ha god hygiene, føle seg friske og forholde seg til vanene som forebygger smitte. Vi tar alle ansvar og har omsorg for hverandre ved å unngå å samles.  Bruk av lokalene våre er på eget ansvar. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.