Treff i Wergelandsparken 4. juni kl 16

4 juni 2020, Wergwlandsparken Kristiansand sentrum

Torsdag 4. JUni fra klokka 16 treffes vi i Wergwlandsparken for å strikke sammen. (det er selvfølgelig også lov å gjøre annet håndarbeid)

Det blir hyggelig å gjøre noe sammen igjen. tillatelse er innhentet fra Kommune og Politi.

Ta med din egen stol og gjerne en thermos. Vi samler oss i grupper og holder en meters avstand. Dette blir en erstatning for avlyste treff og også en måte å vise oss frem på. En huafliddag i det fri.

Det er nå tillatt med grupper på 20, men kanskje det er hyggeligere å lage smågrupper. det organiserer vi på stedet. 

Vi gleder oss og håper på litt godt vær.  Velkommen skal du være! 

Kalender

Nyheter

Fikselauget viser seg frem

Noen ganger er det glidelåsen som er problemet. Dunjakka, vindjakka, buksa, veska er like fin, men glidelåsen er ikke god. Og fiksing av glidelås er noe som flere av oss utsetter i det lengste, og mange synes at det er noen vanskelige greier. Nå kan du endelig få gjort noe med det! 

Kjære gode husflidsvenner!

Etter pressemeldingen fra Folkehelseinstituttet og regjeringen i dag, vil ikke Kristiansand Husflidslag ha noe organisert aktivitet før 13/4. Det kan også kan bli forlenget i tråd med myndighetenes anbefalinger. 

Dere som har nøkkel til huset vårt i Setesdalsveien kan komme der og hente ting, men hvis flere oppholder seg der samtidig må de holde minst 2 m avstand, ha god hygiene, føle seg friske og forholde seg til vanene som forebygger smitte. Vi tar alle ansvar og har omsorg for hverandre ved å unngå å samles.  Bruk av lokalene våre er på eget ansvar. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.