Program for høsten 2018

Vi gleder oss til en flott høst i Kristiansand Husflidslag med disse spennende kveldene:

Torsdag 27. september : «Ville vekster» med Harriet Beisland. Det Harriet ikke vet om bruk av ville vekster er ikke verd å vite. Dette blir en inspirerende kveld til bær- og soppsesongen, heretter må vi ha med sankekurv når vi går i skogen!

Torsdag 25/10: «Pil i hjerte» med May Tove Lindås som bor i Søgne og lever av å flette kurver og annet i pil som hun dyrker på gården sin. Hun har for tida 2 lærlinger, og brukes også som sensor i kurvmakerfaget

Torsdag 29/11: «Ekspress materiallære» med vår husflidskonsulent Katrine Gregersen.  Vi lærer om klær, og valg av tekstiler til klærne våre. Kan vi kjenne forskjellen på silke og viskose? Og hva er fordelene med de ulike stoffene? 

Torsdag 13/12:  Luciadagen feires med Julemøte, med rømmegrøt og spekemat og årets heftigste lotteri.

Alle møtene er kl 19.00 i Kristiansand Husflidslag sitt lokale i Setesdalsveien 24

Kalender

Nyheter

Fikselauget viser seg frem

Noen ganger er det glidelåsen som er problemet. Dunjakka, vindjakka, buksa, veska er like fin, men glidelåsen er ikke god. Og fiksing av glidelås er noe som flere av oss utsetter i det lengste, og mange synes at det er noen vanskelige greier. Nå kan du endelig få gjort noe med det! 

Kjære gode husflidsvenner!

Etter pressemeldingen fra Folkehelseinstituttet og regjeringen i dag, vil ikke Kristiansand Husflidslag ha noe organisert aktivitet før 13/4. Det kan også kan bli forlenget i tråd med myndighetenes anbefalinger. 

Dere som har nøkkel til huset vårt i Setesdalsveien kan komme der og hente ting, men hvis flere oppholder seg der samtidig må de holde minst 2 m avstand, ha god hygiene, føle seg friske og forholde seg til vanene som forebygger smitte. Vi tar alle ansvar og har omsorg for hverandre ved å unngå å samles.  Bruk av lokalene våre er på eget ansvar. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.