Oppstart UNG HUSFLID!

I Ung Husflid får barna lære grunnleggende håndverksteknikker, som strikking, veving, broderi eller trearbeid. I en trygg atmosfære og med kyndige veiledere får barna leke og eksperimentere med spennende farger og materialer. Ung Husflid er organisert i de lokale husflidslagene over hele landet.

Aktivitetene starter for fullt også i 2017.

Start:  Mandag 30. januar,  vi møtes hver mandag fra kl. 16.30 til 18.30. siste gang blir 3. april. 

Sted: Kristiansand Husflidslag, Setesdalsveien 24

Passer for barn fra 4. klasse  og oppover.

Har du lyst til å utvikle kreativiteten og bli flink til å jobbe med hendene? Da er dette stedet for deg.

Det blir varierte tema, men ULL vil også denne sesongen være prioritet.  Av aktiviteter kan nevnes, broderi, strikking og veving.  Dersom du har spesielle ønsker, kan vi sikkert hjelpe deg med å komme i gang. Dersom du ikke har anledning til å være med hver mandag, kan du komme de gangene det passer for deg.

Høres dette spennende ut, er det bare å ta kontakt. Vi gleder oss til å være sammen med deg.

Vil du være med?  Send  SMS eller ring, eller gå inn på Kristiansand husflidslag lokale kurs og meld deg på.

Hilsen

Ung Husflid teamet

 Åse Berit Sørensen, Else Reither og Turid Eik: tuk-eik@online.no (415 68 711)

Kalender

Nyheter

Fikselauget viser seg frem

Noen ganger er det glidelåsen som er problemet. Dunjakka, vindjakka, buksa, veska er like fin, men glidelåsen er ikke god. Og fiksing av glidelås er noe som flere av oss utsetter i det lengste, og mange synes at det er noen vanskelige greier. Nå kan du endelig få gjort noe med det! 

Kjære gode husflidsvenner!

Etter pressemeldingen fra Folkehelseinstituttet og regjeringen i dag, vil ikke Kristiansand Husflidslag ha noe organisert aktivitet før 13/4. Det kan også kan bli forlenget i tråd med myndighetenes anbefalinger. 

Dere som har nøkkel til huset vårt i Setesdalsveien kan komme der og hente ting, men hvis flere oppholder seg der samtidig må de holde minst 2 m avstand, ha god hygiene, føle seg friske og forholde seg til vanene som forebygger smitte. Vi tar alle ansvar og har omsorg for hverandre ved å unngå å samles.  Bruk av lokalene våre er på eget ansvar. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.