Ny artikkel

Strikkekurs for ungdom har startet.Det var ikke så mange som møtte første gang ,men de var veldig ivrige de som var der.Vi har plass til mange flere.

Vi har lagt det opp slik at det er for de som kan strikke litt og de som er nybegynnere.En av nybegynnere startet med en sommerfugl.Andre prøvde seg på panneband og noen på pulsvarmere.Kurset varte fra kl17.00-19.00.Kurset ble holdt i lokalene til husflidslaget i kjelleren på Helsehuset på Åmot. Vi har plass til flere ungdommer. Kurset fortsetter onsdag 27.september, 11 oktober, 25 oktober,8.november og 22.november.VELKOMMEN !                                                                                                                                                                    Les mer om Ung Husflid :www.unghusflid

Kalender

Nyheter

Vi har startet opp igjen med strikkekafeene i Aktivitetssenter i Meierigården. De neste datoene for strikkekafeen er 18.oktober og 15.november. Det er veldig trivelig samling av både ivrige og pratsomme strikkersker. En uformell og koselig kveld som er åpen for alle, uansett alder og strikkekompetanse.

Alle hjertelig velkommen.

Strikkekurs for ungdom har startet.Det var ikke så mange som møtte første gang ,men de var veldig ivrige de som var der.Vi har plass til mange flere.

Vi starter opp med kurs i strikking for nybegynnere og de som bare kan litt.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.