Lista Husflidslag ble stiftet i 1937. Vi er et aktivt lag med mange produktive medlemmer. 

Den største aktiviteten foregår på vevstua sentralt i Vanse. Her veves det blant annet tepper, duker, puter og pledd, og mange aktive medlemmer av laget er i sving her. Vevmøtet holdes hver første mandag i mnd kl 18.00 på vevstua.

tregruppa, som holder i sløydsalen på Lista Ungdomsskole tirsdager kl 18.00, drives det mest med sveiping av tiner, treskjæring og andre produkter i tre.

Husflidstreff arrangeres med ulike tema på Herredshuset. Når vi skal ha nye temakvelder, vil vi legge det ut på lokallagssida her og på Facebook-sida vår. Det blir i tillegg annonsert i lokalavisen.

Strikkekafeen er blitt veldig populær. Den holder til på Herredshuset, Vanse. Her samles bortimot førti damer og et par menn nest siste tirsdagskveld kl 19.00 hver måned.

Kurs i diverse teknikker arrangeres hver vår og høst.

Høsten 2018 tilbyr Lista Husflidslag kurs i skjortesøm til Vest-Agder-bunad, origami/japansk papirkunst, fletting av jærkrakk, dreiekurs for unge og voksne og lefsekurs.

Har du spørsmål om kursene, eller vil du melde deg på, kontakter du studieleder Elin S. L. Salvesen på 90 55 15 71 eller e-salv@online.no 

  • Alle kursene våre blir annonsert i Lister, på Facebook og på hjemmesida til lokallaget på hjemmesidene til Norges Husflidslag
  • Kursene våre er åpne for alle
  • Det er bindende påmelding til alle kursene
  • Vi setter i gang kursene hvis det blir tilstrekkelig antall deltakere
  • Kursavgiften skal være innbetalt før første kurskveld
  • En må beregne ekstra utgifter til kursmateriale.

Alle kursene vi arrangerer, blir støttet av Studieforbundet kultur og tradisjon, http://www.kulturogtradisjon.no

Du er hjertlig velkommen til å bli medlem i Lista Husflidslag! Ta kontakt med oss, enten leder Reinhard F. Lillebø, nestleder Gudny V. Tønnessen eller studieleder Elin S. L. Salvesen.

Kalender

Nyheter

Lista Husflidslag arrangerer Husflidens Dag på Vanseheim på lørdag den 3. november fra klokka 11 til klokka 15.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.