Innkalling til Årsmøte

Det innkalles med dette til årsmøte i Vest-Agder Husflidslag lørdag 17. mars 2018 på Grand Hotel i Flekkefjord. Vi starter med registrering fra kl. 10.30. Årsmøtet starter kl. 11.00.

 

                                     

Innkalling til årsmøte i Vest-Agder Husflidslag

 

Årsmøtet er åpent for alle medlemmer, men stemmerett har bare valgte utsendinger:

                Husflidslag med opptil 25 medlemmer har 1 stemme/utsending

                Husflidslag med 26-50 medlemmer har 2 stemmer/utsendinger

                 Husflidslag med 51-150 medlemmer har 3 stemmer/utsendinger                                          Husflidslag med over 150 medlemmer har 4 stemmer/utsendinger.

                (jfr. Normalvedtekter for fylkeslag)

 

På årsmøtet går vi gjennom ordinære årsmøtesaker.

Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet, må være styret i hende innen 16. februar 2018, og sendes leder Reidun Knutsen: rreidunk@gmail.com

 

Det skal foreligge skriftlig melding til årsmøtet om hvem som avgir stemme på vegne av sitt lokallag. Foreligger ikke slik melding, har bare styreleder stemmerett. Sakspapirene til årsmøtet blir bare sendt ut pr. e-post. Utsendingenes e-postadresser derfor oppgis ved påmelding. Der dette ikke blir gjort, må leder i det enkelte lokallag sørge for å distribuere sakspapirene til sine utsendinger. Sakspapirene sendes ut etter utløpt påmeldingsfrist. NB Kr. 250,- pr person betales ved påmelding til kontonr. 3095.20.39845 og merkes ”Årsmøte 2018” og deltakernavn/lokallag. Av hensyn til matservering må også utsendinger uten stemmerett meldes på innen samme frist. Påmelding innen 23. februar til Ann-Olaug Håland annolaugh@gmail.com

                                NB! Meld fra om evt matallergier.

 

Etter årsmøtet blir det informasjon, kulturelt innslag og utlodning (fylkeslaget skaffer gevinster).

 

HUSK å sende 2 eksemplarer av lokallagets godkjente (og signerte!) årsmelding og reviderte regnskap til husflidskonsulenten når lokallagets årsmøte er avviklet! Frist for innsending er 1. mars 2018. Husflidskonsulenten sørger for at ett eksemplar av årsmeldingen sendes videre til Norges Husflidslag. (NB! Adresse for innsending: Husflidskonsulenten i Vest-Agder, Henrik Wergelandsgate 19, 4612 Kristiansand).

Husk også å sende navn og kontaktinformasjon for lokallagets nyvalgte styre (også om det ikke er noen endringer i styret) til husflidskonsulenten (vestagder@husflid.no) og til Fylkeslaget (rreidunk@gmail.com)

 

 

Med vennlig hilsen 

Reidun Knutsen                                                                               Ann-Olaug Håland

          leder                                                                                                         sekretær

rreidunk@gmail.com                                                                      annolaugh@gmail.com

Vest-Agder Husflidslag avholder sitt årsmøte lørdag 21.mars i Mandal Husflidslags lokaler.  

I juni 2020 kommer husflidere fra hele landet til Mandal. Da skal de samles til for å diskutere landsmøtesaker og få oppleve mye av det Vest-Agder har å by på innen husflid. Allerede i januar inviterte fylkeslaget til idedugnad, der alle lag i Vest-Agder var representert.

På årsmøtet i Vest Agder husflidlag ble det utedelt HEDERSNÅL til Reidun Knutsen.

Kalender

Nyheter fra lokallagene

Fikselauget viser seg frem

Noen ganger er det glidelåsen som er problemet. Dunjakka, vindjakka, buksa, veska er like fin, men glidelåsen er ikke god. Og fiksing av glidelås er noe som flere av oss utsetter i det lengste, og mange synes at det er noen vanskelige greier. Nå kan du endelig få gjort noe med det! 

Kjære gode husflidsvenner!

Etter pressemeldingen fra Folkehelseinstituttet og regjeringen i dag, vil ikke Kristiansand Husflidslag ha noe organisert aktivitet før 13/4. Det kan også kan bli forlenget i tråd med myndighetenes anbefalinger. 

Dere som har nøkkel til huset vårt i Setesdalsveien kan komme der og hente ting, men hvis flere oppholder seg der samtidig må de holde minst 2 m avstand, ha god hygiene, føle seg friske og forholde seg til vanene som forebygger smitte. Vi tar alle ansvar og har omsorg for hverandre ved å unngå å samles.  Bruk av lokalene våre er på eget ansvar. 

Hva skjer i lokallagene

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.