Inspirasjonsdag Ung Husflid

Lørdag 2. April, Minne Åseral.

Lørdag 2. april var alle som arbeider med barn i Agderfylkene invitert til veiledersamling. Det var Vest-Agder og Aust-Agder fylkeslag som arrangerte og ville bruke breddegavepenger for å gi påfyll og inspirasjon i ull. Husflidskonsulent Kathrine Gregersen og barne- og ungdomskoordinator Elin Gilde Garvin var kursholdere. Deltakerne fikk prøvd teknikkene brikkevev, pappvev, nålefilting, redesign og ullbroderi. Alle de tretti deltakerne laget fine modeller som de kunne ta med tilbake til lagene. En nyttig sekvens var deleøkta, der de ni lagene som var representert, hadde med modeller og fortalte litt om Ung husflid-arbeidet i sitt lokallag. Minne Kultursenter i Åseral var en fin ramme rundt inspirasjonsdagen som vi tror vil gi ny giv i satsingen på ull med barn og unge.

Vest-Agder Husflidslag avholder sitt årsmøte lørdag 21.mars i Mandal Husflidslags lokaler.  

I juni 2020 kommer husflidere fra hele landet til Mandal. Da skal de samles til for å diskutere landsmøtesaker og få oppleve mye av det Vest-Agder har å by på innen husflid. Allerede i januar inviterte fylkeslaget til idedugnad, der alle lag i Vest-Agder var representert.

På årsmøtet i Vest Agder husflidlag ble det utedelt HEDERSNÅL til Reidun Knutsen.

Kalender

Nyheter fra lokallagene

Fikselauget viser seg frem

Noen ganger er det glidelåsen som er problemet. Dunjakka, vindjakka, buksa, veska er like fin, men glidelåsen er ikke god. Og fiksing av glidelås er noe som flere av oss utsetter i det lengste, og mange synes at det er noen vanskelige greier. Nå kan du endelig få gjort noe med det! 

Kjære gode husflidsvenner!

Etter pressemeldingen fra Folkehelseinstituttet og regjeringen i dag, vil ikke Kristiansand Husflidslag ha noe organisert aktivitet før 13/4. Det kan også kan bli forlenget i tråd med myndighetenes anbefalinger. 

Dere som har nøkkel til huset vårt i Setesdalsveien kan komme der og hente ting, men hvis flere oppholder seg der samtidig må de holde minst 2 m avstand, ha god hygiene, føle seg friske og forholde seg til vanene som forebygger smitte. Vi tar alle ansvar og har omsorg for hverandre ved å unngå å samles.  Bruk av lokalene våre er på eget ansvar. 

Hva skjer i lokallagene

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.