Planleggingen er i gang

I juni 2020 kommer husflidere fra hele landet til Mandal. Da skal de samles til for å diskutere landsmøtesaker og få oppleve mye av det Vest-Agder har å by på innen husflid. Allerede i januar inviterte fylkeslaget til idedugnad, der alle lag i Vest-Agder var representert.

 Denne gangen er det Vest-Agder Husflidslag som er vertskap for landsmøte til Norges Husflidslag som avholdes hvert andre år. Nå er planleggingen i full gang.

-Dette har vært en utrolig spennende kveld. Så mange gode ideer som er kommet fram og så my gøy. Dette gleder vi oss til å være med på, sier Inger Lise Torland, daglig leder i Vest-Agder Husflid som har butikk i både Mandal og Kristiansand.

I løpet av de fire dagene landsmøtet varer får de rundt 130 deltakerne være med å utflukter, utstillinger og byvandring. Fylkeslaget har et godt samarbeid med Husflidenbutikkene og Vest-Agder museum.

-Vi har mang spennende planer og det vanskelige blir å velge, for det er så mange gode forslag. Målet vårt er å få vist fram mest mulig fra aktiviteten i de 9 lokallagene i Vest-Agder, sier leder i Vest-Agder Husflidslag, Reidun Knutsen.

Fylkeslaget la inn reservasjon på det nybygde Mandal Hotell og det gjorde de et helt år før hotellet var ferdig. Dette ble derfor den første bestillingen Mandal Hotell fikk.

-Vi gleder oss til å ta i mot delegatene i et splitter nytt hotell, sier Lotte …. , hotellsjef ved Mandal Hotell.

Nå arbeides det med å sette ned komiteer til de ulike oppgavene som skal løses.

-Dette er et stort prosjekt for oss og vi vet det bli mye arbeid, men det er utrolig gøy og spennende å jobbe med. Vi har allerede lagt inn bestilling på godt vær, det er godt med alt som er gjort, legger Knutsen til, før hun haster inn i neste planleggingsmøte.

Her kan du se bilder fra forrige landsmøte som gikk av stabelen i Molde i juni 2018.

Vest-Agder Husflidslag avholder sitt årsmøte lørdag 21.mars i Mandal Husflidslags lokaler.  

I juni 2020 kommer husflidere fra hele landet til Mandal. Da skal de samles til for å diskutere landsmøtesaker og få oppleve mye av det Vest-Agder har å by på innen husflid. Allerede i januar inviterte fylkeslaget til idedugnad, der alle lag i Vest-Agder var representert.

På årsmøtet i Vest Agder husflidlag ble det utedelt HEDERSNÅL til Reidun Knutsen.

Kalender

Nyheter fra lokallagene

Fikselauget viser seg frem

Noen ganger er det glidelåsen som er problemet. Dunjakka, vindjakka, buksa, veska er like fin, men glidelåsen er ikke god. Og fiksing av glidelås er noe som flere av oss utsetter i det lengste, og mange synes at det er noen vanskelige greier. Nå kan du endelig få gjort noe med det! 

Kjære gode husflidsvenner!

Etter pressemeldingen fra Folkehelseinstituttet og regjeringen i dag, vil ikke Kristiansand Husflidslag ha noe organisert aktivitet før 13/4. Det kan også kan bli forlenget i tråd med myndighetenes anbefalinger. 

Dere som har nøkkel til huset vårt i Setesdalsveien kan komme der og hente ting, men hvis flere oppholder seg der samtidig må de holde minst 2 m avstand, ha god hygiene, føle seg friske og forholde seg til vanene som forebygger smitte. Vi tar alle ansvar og har omsorg for hverandre ved å unngå å samles.  Bruk av lokalene våre er på eget ansvar. 

Hva skjer i lokallagene

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.