Planleggingen er i gang

I juni 2020 kommer husflidere fra hele landet til Mandal. Da skal de samles til for å diskutere landsmøtesaker og få oppleve mye av det Vest-Agder har å by på innen husflid. Allerede i januar inviterte fylkeslaget til idedugnad, der alle lag i Vest-Agder var representert.

 Denne gangen er det Vest-Agder Husflidslag som er vertskap for landsmøte til Norges Husflidslag som avholdes hvert andre år. Nå er planleggingen i full gang.

-Dette har vært en utrolig spennende kveld. Så mange gode ideer som er kommet fram og så my gøy. Dette gleder vi oss til å være med på, sier Inger Lise Torland, daglig leder i Vest-Agder Husflid som har butikk i både Mandal og Kristiansand.

I løpet av de fire dagene landsmøtet varer får de rundt 130 deltakerne være med å utflukter, utstillinger og byvandring. Fylkeslaget har et godt samarbeid med Husflidenbutikkene og Vest-Agder museum.

-Vi har mang spennende planer og det vanskelige blir å velge, for det er så mange gode forslag. Målet vårt er å få vist fram mest mulig fra aktiviteten i de 9 lokallagene i Vest-Agder, sier leder i Vest-Agder Husflidslag, Reidun Knutsen.

Fylkeslaget la inn reservasjon på det nybygde Mandal Hotell og det gjorde de et helt år før hotellet var ferdig. Dette ble derfor den første bestillingen Mandal Hotell fikk.

-Vi gleder oss til å ta i mot delegatene i et splitter nytt hotell, sier Lotte …. , hotellsjef ved Mandal Hotell.

Nå arbeides det med å sette ned komiteer til de ulike oppgavene som skal løses.

-Dette er et stort prosjekt for oss og vi vet det bli mye arbeid, men det er utrolig gøy og spennende å jobbe med. Vi har allerede lagt inn bestilling på godt vær, det er godt med alt som er gjort, legger Knutsen til, før hun haster inn i neste planleggingsmøte.

Her kan du se bilder fra forrige landsmøte som gikk av stabelen i Molde i juni 2018.

I juni 2020 kommer husflidere fra hele landet til Mandal. Da skal de samles til for å diskutere landsmøtesaker og få oppleve mye av det Vest-Agder har å by på innen husflid. Allerede i januar inviterte fylkeslaget til idedugnad, der alle lag i Vest-Agder var representert.

På årsmøtet i Vest Agder husflidlag ble det utedelt HEDERSNÅL til Reidun Knutsen.

Styremøte 26.februar 2019

Kalender

Nyheter fra lokallagene

introduksjon om bakinng og steking av settekaker. 

Tilstede: Christin Eikjeland, Kari Anne Thorsland, Cathrine Thorsland, Nina Tollefsen og Heidi Tveit Auestad

Hvert år er det en del barn som blir født i ambulansen, eller som blir født hjemme så plutselig at foreldrene ikke har alt klart. Ambulansepersonalet gjør alt de kan for disse barna, men likevel er det en kjensgjerning at flere av dem blir kalde. Det ville Kristiansand Husflidslag gjøre noe med. 

100 små, deilige strikkeluer i mykeste ull ble overrakt til ambulansen på torsdag. Det er medlemmer i Kristiansand Husflidslag som har brukt våren til å strikke til ambulansen.

Hva skjer i lokallagene

28 aug 2019 19:00, Langgata 10

2 sep 2019 17:00, Langgata 10

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.