Vestfold Husflidslag ble stiftet 29.11.1932 og er tilsluttet Norges Husflidslag. Organisasjonen har ca 1200 medlemmer fordelt på 8 lokallag og arbeider for å fremme god norsk husflid kulturelt, sosialt og økonomisk.

Motto: Husflid for framtida!

Vestfold Husflidslag er bindeledd mellom lokallagene og Norges Husflidslag og har som viktigste oppgave å ivareta lokallagenes og medlemmenes interesser og behov.

Vi ønsker å spre kunnskap om gamle håndverkstradisjoner, og gjøre nye håndverksteknikker kjent gjennom våre kurs. Vi har derfor knyttet til oss kvalifiserte lærere som gir deg innføring både i nye og tradisjonsrike husflidsteknikker. I samarbeid med lokallagene utgis katalog over lagenes kurs og møter vår og høst.

Annie Eikenes er husflidskonsulent i Vestfold. Hun er ansatt i 100% stilling i Norges Husflidslag med 30% avsatt til arbeid med Ung Husflid. Hun samarbeider tett med fylkeshusflidslaget.

Vestfold Husflidslag er godkjent lærlingebedrift i bunadtilvirkerfaget av Utdanningsdirektoratet som også har bidratt med prosjektmidler.

Fylkesstyre 2018 består av:

Leder: Ellen Holtan Folkestad. Andre medlemmer: Synøve Birkeland Svendsen, Tove Elisabeth Forså,Nina Raade Isegran, Ann Ormåsen, Heidi Wessel-Aas. Vara: Kari Due Grøndahl, Eva Johansen. Sekretær: Anne Beate Haug.

Kurshelg på Skiringssal folkehøyskole i Sandefjord 2.-4.august 2019.

I katalogen finner du oversikt over møter, kurs og aktiviteter i alle de 8 lokallagene i Vestfold.

Høstens kurskatalog er klar.

Her finner du kurstilbud fra alle lokallag i Vestfold

Kalender

Hva skjer i lokallagene

31 aug 2019 11:00

3 sep 2019 18:30, Øvre Verksgård, Langestrand

4 sep 2019 18:30, Sandefjord Husflidslag sine lokaler på Pukkestad gård, Hystadveien 21, 3208 Sandefjord

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.