Kreativt sommerkurs 8-15 år

Målet for det kreative sommerkurset for barn er å skape interesse for håndverk. Vi som husflidslag har et ansvar for å videreformidle ulike håndverkstradisjoner til nye generasjoner.

Vi gir barna et kreativt opplegg i fem dager.  Aktivitetene vi tilbyr denne uka er trearbeid, spikking, bruk av symaskin, trykke på stoff med historiske trykkblokker, håndsøm, lage bånd og snorer. Vi samarbeidet med Larvik Museum. Noen av aktivitetene er fortsatt under planlegging. Kurset er organisert slik at barna deltar på alle aktivitetene.

I år kan vi kun gi plass til 20 barn, smittevernhensyn. 4  kunsthåndverkere/pedagoger gjennomfører kurset . Vi har fokus på  HOLDBART som er Norges Husflidslags satsningsområde. Dette er et samfunnsrettet tema som vi tror vil engasjere de unge, og vi håper å inspirere dem i videre interesse for et bærekraftig miljø.

Med disse aktivitetene viderefører vi gamle håndverkstradisjoner til yngre generasjoner som da gis mulighet til å ta de i bruk og nyttiggjøre seg i sin hverdag.

22. juni 2020 - 26. juni 2020

Larvik Husflidslags lokaler, Øvre Verkensgård. Nedre Fritzøegate 2. Langestrand

kr. 1500,- medlem i Ung Husflid kr. 1200,- Søskenmoderasjon kr. 1200,- søskenmoderasjon medlem kr. 1000,-

Hjemmeside

Larvik Husflidslag har egen hjemmeside på 

www.larvikhusflidslag.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.