Hedersnål i gull med diplom til Venke Bingen

Norges Husflidslags Hedersnål i gull med diplom er tildelt Venke Bingen

Venke Bingen ble den 26.2.2019 tildelt Norges Husflidslags Hedersnål i gull med diplom for sitt mangeårige arbeid for Svelvik Husflidslag. Venke har bla. sittet som revisor i 1 år og kasserer i 19 år.

Utover dette har hun bidratt til faste arrangementer, som formiddagstreff i samarbeid med Frivilligsentralen, medlemsmøter, studieringer, strikkekafeer, sommeravslutning, sommerturer, integreringsprosjekt for innvandrerkvinner "Venner gjennom hender", dåpskjole-utstilling, Mørketidsfest, julemarked, m.m.

Leder av Vestfold Husflidslag, Ellen Holtan Folkestad, sto for overrekkelsen.

"Hedersnål i gull med diplom kan tildeles medlemmer i Norges Husflidslag som har nedlagt særlig fortjenestefullt arbeid for fremme av godt husflidsarbeid, eller som på annen måte har vist spesiell interesse for hufslidssaken."

Vel fortjent Venke!

Kalender

Nyheter

Helgen 25.-27.september 2020 var det Medarbeidersamling Telemark & Vestfold. Fra styret i Svelvik Husflidslag deltok Linda Vestgarden, Bjarne Kassan og Venke Bingen.

Under lørdagens program ble Linda Vestgarden tildelt Hedersnål i gull og diplom av leder av Vestfold Husflidslag Ellen Holtan Folkestad.

Linda Vestgarden var initiativtaker til at Svelvik Husflidslag ble stiftet 10.juni 1997. Hun har også  vært med i styret i 19 år bla som leder leder i 9 år.

Alle møter og sommertur er avlyst frem til sommeren

Kurs: "Søm med lær" ved Ann Ormåsen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.