Sommertur 7. september

Den utsatte sommertur til Operaen og Bymuseet gjennomføres 7. september

Sommerturen som ble utsatt er nå satt til 7. september.

Samme program som vi sendte ut i vår:

Avreise fra Svelvik Samfunnshus kl 09:30 - tilbake i Svelvik ca kl 18.00.
Pris kr. 600,- for medlemmer, kr. 800,- for andre.

Prisen er for buss, bespisning, omvisning på Operaen og inngang på Bymuseet.

Påmelding til Venke Bingen mobil 992 70 947 senest 1.september.

I løpet av omvisningen får du se noen av operahusets mange rom og noe av det som skjer bak scenen før teppet går opp. Kanskje tar vi en tur innom kostymeverkstedet eller malersalen, og kanskje støter vi på en sanger eller danser på vår vei. Du får også høre mer om arkitektur, sceneteknikk, opera og ballett fra kunnskapsrike omvisere. Omvisningen tar ca 50 min. Huset er stort og avstandene er derfor ganske lange.

Etter omvisning er det felles lunch på restauranten Sanguine Brasserie. Det er lunch med mineralvann og en godbit til kaffen.

Så går turen til Bymuseet som ligger i Frognerparken. Vi ser utstillingen "Søttitallet" som gir oss et glimt av tiåret som var preget av EF-strid, kvinnekamp og miljøvern. Det er fint å rusle både inne og ute, og det blir litt fritid som kan brukes som dere vil. Kanskje en kaffe før hjemreise?

Velkommen!

Kalender

Nyheter

Helgen 25.-27.september 2020 var det Medarbeidersamling Telemark & Vestfold. Fra styret i Svelvik Husflidslag deltok Linda Vestgarden, Bjarne Kassan og Venke Bingen.

Under lørdagens program ble Linda Vestgarden tildelt Hedersnål i gull og diplom av leder av Vestfold Husflidslag Ellen Holtan Folkestad.

Linda Vestgarden var initiativtaker til at Svelvik Husflidslag ble stiftet 10.juni 1997. Hun har også  vært med i styret i 19 år bla som leder leder i 9 år.

Alle møter og sommertur er avlyst frem til sommeren

Kurs: "Søm med lær" ved Ann Ormåsen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.