Kurs i søm av Mannsbunad fra Vestfold - Tirsdagskurs fra kl. 17-21, NB! FULLTEGNET!

Kurset er beregnet for deg som har interesse for søm og håndverk. Du må ha grunnleggende sømkunnskap og sømerfaring både i håndsøm og med symaskin. Bunadkurset er omfattende og intensivt og krever mye tid til hjemmearbeid. 

Kursene gjelder kun hel bunad. Ønskes kun å sy skjorte eller deler av bunaden må man likevel betale for fullt kurs siden man tar opp en plass. Det er også mulig å høre med Husflidsbutikken i Tønsberg hvis man for eksempel ønsker å sy kun skjorte etc.

Kurset starter opp i uke 34. den 18. august (merk dato som er i partallsuke, men fortsetter i oddetallsuker) og går da annenhver uke i oddetallsuker, tirsdager fra kl. 17:00 – 21:00 fram mot jul. Oppstart igjen etter jul og går annenhver tirsdag i oddetallsuker fram mot 17.mai. NB! Vi har ikke dagkurs.

Alle får bekreftelse om påmelding med det samme på mail. Er kurset fullt så får man beskjed om venteliste. Alle må ha mailadresse for å få meldt seg på. Det er «først til mølla» prinsippet som gjelder. Påmeldingen er da også bindende.

Dette vil si at Tønsberg Husflidslag ikke tar imot påmelding pr tlf. eller på mail direkte til studieleder. 

NB! Dersom du ikke får plass på kurset nå, men får beskjed om at du står på venteliste, vil dette IKKE gjelde for neste års kurs. D.v.s. du må melde deg på nytt kurs på samme måte neste år. Dette beklager vi, men p.g.a. den enorme pågangen på kursene kan vi ikke administrere dette på annen måte. 

NB! Husfliden i Tønsberg, tlf. 33313563 må kontaktes i god tid før kursstart i august , for å avtale tid for måltaking av den som skal ha bunaden. Der får man også opplyst prisen på materialer.

BETALING FOR KURSAVGIFT: kursavgiften på kr 6 500,- betales til konto 2420 2201896 innen 1. august. Innbetalingen merkes "mannsbunad", navn på den som skal sy bunaden og evt medlemsnr. i Husflidslaget. Husk at er du medlem kan du trekke fra 10% på kursavgiften.

Ta med til kurset: god saks, målebånd, knappenåler, synåler, tråkleråd i bomull – gjerne farget og hvit, papir og blyant.

Ta også med kvittering for betalt kursavgift.

Kurslærer er Liv Hotvedt, mob. 468 95 810 og mail: liv.hotvedt@online.no

Med dette vil vi i Tønsberg Husflidslag ønske alle velkommen til å delta på kurs i bunadssøm!

18. august 2020 - 27. april 2021

18. aug 2020 - 27. april 2021

Tønsberg Husflidslags lokaler i Nordbyen 41

6500

Kalender

Nyheter

Hei alle husflidsvenner! Vi savner dere på de forskjellige aktivitetene våre i disse koronatider, men det blir desverre enda en stund før vi kan møtes igjen. Etter oppfording fra Norges Husflidslag og myndighetenes råd så vil alle våre arrangementer fram til minst 15.06 være avlyst.Husflidsdagen 09.05 er avlyst, den planlagte sommerturen 27.05 er avlyst og Middelalderfestivalen er avlyst. Håper dere alikevel koser dere med forskjellige håndarbeid eller andre koselige sysler. Vi kan ihvertfall nyte det fine vår været. Her kombineres det med produksjon av babysokker og turer i skog og mark. Husk hold avstand og vask hender Det blir bra.

Koronaviruset når også oss

Tove og Tullas Nålefilting

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.