Annemor Sundbø gjester vårt medlemsmøte 14.oktober på Slottsfjellmuseet! Husk å melde deg på til vestfoldhusflidslag@gmail.com innen 9.oktober!

Kurs- og møtekatalogen for høsten 2015 har kommet! Her kan du laste den ned:

Vestfold Husflidslag arrangerer tur til Hadeland Glassverk og utstillingen "50 years in colour" av den verdensberømte strikke- og tekstil-designer Kaffe Fasset! Turen går av stabelen 20.juni og det er fortsatt ledige plasser!

Larvik Husflidslag i samarbeid med Larvik Museum Inviterer til kreativt sommerkurs for barn i Øvre Verksgård

Messen er et møtested for de hobbyglade! På messen over to haller med 130 stands presenteres kreativt håndverk, kunsthåndverk, billedkunst, hobbyarbeid, håndarbeid, husflid, treting, smykker, broderi, patchwork, workshops, foredrag og kurs. Et eldorado av spennende og aktive stands – et inspirerede og kreativt utfluktsmål!

18. mars hadde Vestfold Husflidslag årsmøte. Berit Rønningen gikk av som leder. Ellen Holtan Folkestad tok over stafettpinnen og skal lede Vestfold Husflidslag i 2015-2016.

Norges Husflidslag satser på norsk ull de neste fire årene. Vestfold Husflidslag begynner friskt ut med utstilling av lokale ullprodusenter og foredrag om norsk ull holdt av Ingun Grimstad Klepp og Tone Skårdal Tobiasson. Velkommen til Slottfjellmuseet i Tønsberg fra kl 18.00. mandag 13.04.15

Nettsidekurs for lokallag.

Vestfold Husflidslag har hatt 2 dagers kurs  i bruk av de nye nettsidene til husflid.no. på Høgskolen i Vestfold Bakkenteigen for deltagere fra lokllagene.

Det er ikke bare de grå hårstråene som teller, men det er alle de flotte medlemmene fra 6 år og oppover til over 80 som til sammen ER laget.

Hvis du kjenner til Vestfoldvotten er du kanskje en av få. Ikke mye informasjon finnes og opphavet er foreløpig ukjent.

Styret i Vestfold husflidslag inviterer herved til årsmøte onsdag 18. mars 2015, kl. 17.00-21.30!

 Vertskap for årsmøtet er Nøtterøy Husflidslag.  Hellalia restaurant/Golfbanen Nøtterøy

Gå inn å se årsmeldingspapirene nederst i saken.

Vestfold Husflidslag på utdanningsmessa tautdanning.no

Vestfold Husflidslag deltok på utdanningsmessa tautdanning.no med bunadtilvirkerfaget.

Da Vestfold og Buskerud Husflidslag samlet alle lokallagene sine til medarbeidersamling i Kongsberg i oktober ble kuttet til studieforbundet på 40 millioner ivrig diskutert. Les hva Lederne for fylkeslagene mener.

http://kulturogtradisjon.no/795-kuttet-vil-p%C3%A5virke-hvert-lokallag

Her finner du oversikt over møter, kurs og aktiviteter i de 8 lokallagene i Vestfold.

Kalender

Hva skjer i lokallagene

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.