Ås Husflidslag ble stiftet 22. oktober 1996 og teller per april 2018 96 aktive medlemmer.

Ås Husflidslag har et variert kurs- og ringtilbud som er åpne for både medlemmer og ikke-medlemmer. Kurs og ringer støttes av Studieforbundet Kultur og Tradisjon.

Vi samarbeider med de andre husflidslagene i Folloregionen som gir ut en kurskatalog 2 ganger i året. Katalogen blir delt ut til medlemmene, men kan også finnes i enkelte butikker eller sentrale steder i kommunene.

Vi har ikke egne lokaler, men holder til på flere ulike steder i Ås kommune – i Ås sentrum.

  • Sølvaktivitetene og vevaktivitetene holder til i det "Gule huset" på Frydenhaug – adresse er Skogveien 14 A. Ås Husflidslag leier disse lokalene av NMBU. 
  • Tredreierne holder til i "Dreiebua" i Askeveien 33. Øvrige kurs og ringer er på Åsgård skole, Skoleveien 9.
  • Møter og det årlige Husflidsmarkedet har vi i Seniorsenteret, Ås Kulturhus. Det er i underetasjen og samme inngang som til Ås bibliotek i Ås sentrum.

Postadresse:
Ås Husflidslag,
Postboks 221,
1431 Ås.

E-post: as.husflidslag@gmail.com

facebook.com/aashusflidslag

Kalender

28 feb 2019 19:00, Ås Bibliotek

4 mars 2019 19:00

28 mars 2019 19:00, Ås Bibliotek

Nyheter

Budeieforeninga i Ås får i år æren av å avslutte ÅsMart'n 2017 og inviterer til en fantastisk catwalk med Sidsel J. Høivik og MAKELØS. Kristin Elise Halkjelsvik som gjestedesignere. På catwalken får du se Sidsels strikkekreasjoner og antrekk fra Makeløs. Makeløs har i samarbeid med Ås Husflidslag også gjort Ås-votten klar for catwalk. Dette kan du ikke gå glipp av!

Ås-votten ble lansert på Husflidsdagen 10.09.16 i samarbeid med Ås Bibliotek. Votten er designet av Trude Wicklund og Kari Nässelqvist Solberg 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.