Kalender

Nyheter

Som mange av våre medlemmer vet, har Vestby husflidslag hatt et godt samarbeid med Jegstad gård og vi har leid og disponert deres bryggerhus. Sommeren 2016 gikk vår leiekontrakt ut. Vi er glad for alle årene vi har hatt på Jegstad og spent på hvordan vi vil trives med nye lokaler. Høsten 2016 inngikk vi kontrakt med Vestby Menighetshus om å leie lokaler til møter og arrangementer i kjelleretasjen deres. Vi fikk også disponere et lagerrom. Vi begynner så smått å bli husvarme og gleder oss til å møte dere på kurs og temamøter i kjelletasjen på Menighetshuset i året som kommer. Første anledning er årsmøtet 26. januar. Vi er sikre på at vi kommer til å trives!

For dere som ikke vet hvor Menighetshuset er, så ligger det på en måte bak Vestby kirke. Det må ikke forveksles med Prestegården. Det er en egen innkjørsel til Menighetshuset, som dere ser på vedlagte kart.

Velkommen!

I året som har gått har Vestby husflidslag arrangert en vottedesignkonkurranse der alle med tilknytning til Vestby kommune har kunnet delta med sitt forslag til "Vestbyvotten". Det var fem dyktige deltakere i konkurransen, alle med kjempefine votter. Disse har stått utstilt på Rådhuset i vår frem til vinner ble annonsert og Vestbyvotten lansert på Bygdedagen på Prestegården den 28. mai.

Vinnervotten er designet av Inger Kobbenes og finnes i både dame- og herreutgave.

Ordfører Tom Anders Ludvigsen deltok på lanseringen og presenterte kommunens nye vott. Han mottok også et av parene som har blitt strikket av en av lagets dyktige teststrikkere. Vottene selges som strikkepakker der man får med oppskrift og garnet som trengs.

For å lese mer om konkurransen anbefaler vi å stikke innom vår konkurranseblogg på nettsiden http://vestbyvott.blogspot.no/

Se gjerne også artikkel om votten på sidene til Akershus Fylkeshusflidslag: http://www.akershusfhl.no/?p=1385

Vestby husflidslag takker alle våre samarbeidspartnere og støttespillere som har gjort dette mulig! Nå er det bare å strikke i vei!

Trekning av julebasaren fant sted på julemøtet tirsdag 8. desember 2015.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.