Ringerike Husflidslag er et aktivt lag med ca. 160 medlemmer. Laget ble startet i 1930.

Medlemmer får 10% på kursene våre.

De fleste av lagets kurs og aktiviteter foregår i annen etasje på Veien gamle skole i Hønefoss, beliggende like ved Veien Kulturminnepark/Hringariki. Dette gjelder ikke vevkursene våre. De foregår i vevstua som ligger i Heradsbygda servicenter i Vallhallveien 15. Følg med i avisa eller på vår facebookside for nærmere informasjon om arrangementer.
Barne- og ungdomsklubben KAN møtes en søndag i måneden, 8 ganger i året.

Ringerike Husflidslag står som aksje-eier av Norsk Flid Husfliden Hønefoss AS, en lekker og spennende husflidsbutikk som også har et av Ringerikes beste gaveutvalg.

Medlemmer i Ringerike Husflidslag får årlig 5 nummer av bladet Norsk Husflid, 10% rabatt på varer fra Norsk Flid Husfliden Hønefoss as (ikke bunader og bunadstilbehør) og 10% på våre lokale kurs.

Følg våre aktiviteter også på facebooksiden til Ringerike Husflidslag, og på butikkens facebookside.

Hjelp oss å spare penger og miljøet; logg deg inn på www.husflid.no, øverst i høyre hjørne med ditt medlemsnummer, og legg inn din e-postadresse under Medlem/Min side, så får du informasjon og nyhetsbrev per e-post.

Vil du gi oss grasrotandelen når du tipper på Norsk Tipping? Vårt organisasjonsnummer er: 893 948 392

Petra Venås Legat

Ønsker du å bli kursinstruktør innen lokallaget? Søk legatet om dekning av utgifter til fullførte kurs og seminarer! Legatmidlene skal benyttes til fremme av husflid og husflidsarbeid i foreningens lokalmiljø. Kontakt formidles via Ringerike Husflidslag <ringerikehusflidslag@gmail.com>

Kalender

3 jan 2019 18:00, Veien Gamle skole. Ringveien 116, 3518 Hønefoss

22 jan 2019, Veien Gamle skole, Ringveien 116, 3518 Hønefoss

Nyheter

Vi ønsker å sette fokus på bruken av brennesle som fiber i tekstil, og skal utover høsten lese og lære, prøve og sikkert feile. 

Brennesle har vært benyttet til så mangt i historien, og deriblant garn. Det er flere metoder som bør prøves ut. Det kan høstes både sen høst og/eller tidlig vår. Fibrene i stilken kardes og spinnes til mykt og sterkt garn.  

Har DU lyst til å være med i en slik studiering? Vi ønsker nå å kartlegge interessen i første omgang.

Ditt engasjement og svar er viktig!

Vi søker Deg

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.