Finnmark Husflidslag ble stiftet på Amtstingets møte i Vadsø 20 juli 1909 etter initiativ av daværende skoledirektør Thomassen , og laget ble kalt Finnmarkens Husflidsforening. Lagets arkiver gikk tapt i 1944 og det har vært vanskelig å gi en nøyaktig oversikt over lagets arbeid før brannen. Jubileumsberetning for de første 50 år er skrevet av Anny Haugen.

Organisering

Finnmark Husflidslag har årsmøte hvert annet år og medarbeiderkurs året i mellom. Styret består av leder, nestleder og sekretær/kasserer.  Styret velges for 2 år.

Husflidskonsulenten er en viktig samarbeidspartner for Finnmark Husflidslag. Finnmark Fylkeskommune gir tilskudd til stillingen over driftsbudsjettet til kulturavdelingen.

Finnmark Husflidslag er eier av Finnmarksbunaden.

23 feb 2018 13:00 - 24 feb 2018 15:00

Velkommen på instruktørkurs på Quality Hotel Saga i Tromsø med tema ULL og VEV 10.-11. februar. Som du ser i vedlegget, kommer barne- og ungdomskonsulent Elin Gilde Garvin! Denne gang inviterer vi også Finnmark med.  

Påmelding innen 20. januar til Bente Linaker. bente.linaker@gmail.com

Kalender

Nyheter fra lokallagene

Tverrelvdalen husflidslag arrangerer Strikkefestival 2018 Strikk til barn, lørdag 27. januar i Finnmarkshallen.

Opprop

Redd kursene våre - stopp studieforbundskuttet til frivilligheten. I forslaget til statsbudsjett kuttes tilskuddet til opplæring i studieforbund og frivillige organisasjoner med 40 millioner. Det tilsvarer 20 prosent, og det rammer frivilligheten hardt!

Porsanger husflidslag starter med vottegruppe for Porsangervotten torsdag 23 oktober kl 1800 sted: Porsanger Husflidslag

Hva skjer i lokallagene

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.