3.-4. mars 2018 inviterer Sunndal husflidslag og Ålvundeid og Ålvundfjord husflidslag til årsmøte på Sunndalsøra

11.-12. mars 2017 inviterer Storfjord husflidslag til årsmøte på Stranda.

Norges husflidslags landsmøte 2016 ble arrangert på Hamar 3.-5. juni. Der ble det blant annet vedtatt at neste landsmøte skal arrangeres i Møre og Romsdal i 2018. Som et synlig bevis på dette mottok vi stafettpinnen i form av fuglen Asbjørn som skal følge forberedelsene her i fylket. Representanter fra alle lokallag vil bli innkalt til idémyldring til høsten.

Anne Juveli Ludvigsen fra Molde husflidslag ble valgt inn i landsstyret for Norges husflidslag.

Kalender

Nyhende frå lokallaga

Rauma Husflidslag arrangerer kurs i redesign. Rose Marie Jonassen vil gi oss tips om hvordan vi kan bruke plagg vi har til å skape noe helt nytt. Kanskje blir det ei ny skjorte, ei pute eller ei veske? Her får fantasien fritt spillerom. Kurset går over to kveldsøkter på 3 timer hver. Datoene er 7. og 14. februar. Lisbeth Morstøl tar imot påmeldinger i tlf. 41607668. Kurset koster kr. 200,-

BUNADKURS

Rauma Husflidslag vil arrangere kurs i brodering av bunad i vår. Lærere blir Sølvi Kittang Alnes og Ragna Bø som begge har lang erfaring med bunadssøm, og har brodert mange forskjellige modeller som bolsøy-, rødven-, vågstrand-, romeriks og sunnmørsbunad. Derfor vil det bli mulig å få opplæring i det mønsteret som kursdeltakerne ønsker. Opplæringen vil bli tilpasset den enkeltes ferdigheter. Kurset starter med et uforpliktende orienteringsmøte i januar, som vil bli annonsert i Åndalsnes Avis. Det vil bli en kurskveld i måneden over ca et år. Dersom det er et ønske, vil Husflidslaget seinere holde kurs i montering og skjortebrodering.

Lefser er ikke bare julemat. De passer godt til tapas og andre småretter. Nå blir det LEFSEKURS den 20-21 oktober på Åndalsnes Ungdomsskole. Du får lage 3 forskjellige sorter. Vi starter opp på fredag kl. 17 og lørdag kl. 9. Lærer er Rigmor Malones. Prisen er kr 600 og kr 500 for medlemmer. Påmelding til Jorun på telefon 41038348 innen 15. oktober.

Kva skjer i lokallaga

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.