Vestfold Husflidslag ble stiftet 29.11.1932 og er tilsluttet Norges Husflidslag. Organisasjonen har ca 1200 medlemmer fordelt på 8 lokallag og arbeider for å fremme god norsk husflid kulturelt, sosialt og økonomisk.

Motto: Husflid former framtida!

Vestfold Husflidslag er bindeledd mellom lokallagene og Norges Husflidslag og har som viktigste oppgave å ivareta lokallagenes og medlemmenes interesser og behov.

Vi ønsker å spre kunnskap om gamle håndverkstradisjoner, og gjøre nye håndverksteknikker kjent gjennom våre kurs. Vi har derfor knyttet til oss kvalifiserte lærere som gir deg innføring både i nye og tradisjonsrike husflidsteknikker. I samarbeid med lokallagene utgis katalog over lagenes kurs og møter vår og høst.

Annie Eikenes er husflidskonsulent i Vestfold. Hun er ansatt i 100% stilling i Norges Husflidslag med 30% avsatt til arbeid med Ung Husflid. Hun samarbeider tett med fylkeshusflidslaget.

Vestfold Husflidslag er godkjent lærlingebedrift i bunadtilvirkerfaget av Utdanningsdirektoratet som også har bidratt med prosjektmidler.

Ordfører Roar Jonstang i nye Færder kommune avduket Færdergenseren på julemarkedet til Nøtterøy husflidslag.

Det var en stor ære for leder Vigdis Kittang Ramstad å be Jonstang ta av seg ordførerkjedet for å være den første som ikledde seg vinnermodellen. Husflidslaget utlyste konkurransen blant Nøtterøy husflidslags medlemmer sommeren 2017.

Den kreative Anne Berit Røed Pedersen gikk av med seieren. Hun har også designet en koftevariant, som hun har på seg på bildet sammen med Jonstang.

I helga ble Medarbeidersamlinga 2017 arrangert i Åsgårdstrand.

Kalender

Hva skjer i lokallagene

24 jan 2018 18:00, Sandefjord Husflidslag lokaler på Pukkestad Gård i Hystadveien 21, Sandefjord

27 jan 2018 10:00, Sandefjord Husflidslag lokaler på Pukkestad Gård i Hystadveien 21, Sandefjord

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.