Vestfold Husflidslag ble stiftet 29.11.1932 og er tilsluttet Norges Husflidslag. Organisasjonen har ca 1200 medlemmer fordelt på 8 lokallag og arbeider for å fremme god norsk husflid kulturelt, sosialt og økonomisk.

Motto: Husflid former framtida!

Vestfold Husflidslag er bindeledd mellom lokallagene og Norges Husflidslag og har som viktigste oppgave å ivareta lokallagenes og medlemmenes interesser og behov.

Vi ønsker å spre kunnskap om gamle håndverkstradisjoner, og gjøre nye håndverksteknikker kjent gjennom våre kurs. Vi har derfor knyttet til oss kvalifiserte lærere som gir deg innføring både i nye og tradisjonsrike husflidsteknikker. I samarbeid med lokallagene utgis katalog over lagenes kurs og møter vår og høst.

Annie Eikenes er husflidskonsulent i Vestfold. Hun er ansatt i 100% stilling i Norges Husflidslag med 30% avsatt til arbeid med Ung Husflid. Hun samarbeider tett med fylkeshusflidslaget.

Vestfold Husflidslag er godkjent lærlingebedrift i bunadtilvirkerfaget av Utdanningsdirektoratet som også har bidratt med prosjektmidler.

Fylkesstyre 2018 består av:

Leder: Ellen Holtan Folkestad. Andre medlemmer: Synøve Birkeland Svendsen, Tove Elisabeth Forså,Nina Raade Isegran, Ann Ormåsen, Heidi Wessel-Aas. Vara: Kari Due Grøndahl, Eva Johansen. Sekretær: Anne Beate Haug.

Høstens kurskatalog er klar.

Her finner du kurstilbud fra alle lokallag i Vestfold

Påtroppende sekretær Anne Beate Haug til venstre og avtroppende Siri Thoner Lier til høyre.

Kalender

Hva skjer i lokallagene

19 okt 2018

24 okt 2018 11:00, Pukkestad gård, Hystadveien 21, Sandefjord

25 okt 2018 19:00, Fagertun

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.