Høstens 1. temamøte 30.08.2017 kl 19.00

  

Nina Hove Myhre skal holde foredrag om seg selv og hennes populære serie på bloggen Fiber and Art og YouTube – Ninas syrom. Du kan også følge hennes prosjekter på facebook.

Om denne serien sier Nina at hun planlegger at den skal bli et komplett bibliotek over syteknikker ispedd prosjekter. Her vil du lære å sy på vanlig symaskin, overlock, coverlock og broderimaskin. Dette gjorde hun først og fremst for at niesen i Bergen skulle få noen instruksjoner med en symaskin ble gitt, men dette har ganske overraskende tatt av og blitt en suksess. Til nå har over 180 000 sett filmene og instruksjonene som ligger ute på YouTube.

Nina er av yrke kjemiker, jobber som forsker og med prosessoptimaliseringer. Hun har mange jern i ilden, og gir seg ikke før hun har kommet til bunns i de teknikker som interesserer. Hun strikker, spinner, syr, og ikke minst koker såpe – dette som hobby og her også med faglig bakgrunn, da denne type kjemi er noe hun har jobbet med i flere år.

Nina har tidligere vært studieleder i Larvik husflidslag i 2 år, og satt opp nettløsningen for dette husflidslaget.

Nina vil snakke om sin bakgrunn, hva som ledet frem til serien og om planer fremover.

www.fiberandart.no/blog

Kalender

Nyheter

Onsdag 18.04.18 Er vi vertskap for Vestfold Husflidslags Samrbeidsmøte. Det er derfor ingen åpen dag denne dagen.

Velkommen igjen neste uke 25.04.18 på Temamøte . Da kommer Keramiker Ingrid K. Lund fra Åsgårdstrand.

Styret

Onsdag 04.04.18 starter vi opp igjen etter en fin påskefeiring i strålende sol, og da ønsker vi velkommen til strikkekafè kl 18.00 i Nordbyen 41

Edel Hiim vil vise oss hvordan vi strikker dobbeltstrikk , Anne Kirsti koker kaffe og ordner noe å bite i. Åpent for alle

Velkommen til Hobbyring i Nordbyen 41 -Onsdag 14.03.18 kl 18.00   Edel vil inspirere oss til å lage påskepynt og Anne Kirsti sørger for kaffe og noe attåt.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.