Arne og Carlos – Masker og snitt fra Tonsåsen

6044

Den store boka om Arne & Carlos!

Arne Nerjordet og Carlos Zachrison har skapt seg et navn innenfor den internasjonale motebransjen. Inspirasjonen får de like gjerne fra naturen og nærmiljøet hjemme i Valdres, som i Paris eller London. I denne boka viser de arbeidet med sin første strikkekolleksjon. Plaggene er inspirert av blant annet motiver fra tradisjonelle norske mønstre - men er samtidig slående annerledes i fargevalg og snitt.

På den nedlagte jernbanestasjonen på Tonsåsen får ideer og inspirasjoner myldre og utfolde seg i tegninger, skisser og eventyrlige collager. Plaggene, snittene og stilen vekker oppsikt og begeistring bådei utlandet og hjemme i Norge. Som tidligere redaktør av motebladet Tique har Tone Skårdal Tobiasson fulgt Arne og Carlos i mange år. Her formidler hun den unike kreativiteten til kultduo nr. 1 i norsk design- og moteverden. Fotograf Bent René Synnevåg gjengir og portretterer de to designernes univers i karakteristiske bilder.

Forfatter:

Arne Nerjordet

Carlos Zachrison

Tone Skårdal Tobiasson

Foto: Bent René Synnevåg
Utgivelsesår: 2007
Sider: 180
ISBN:

82-91195-18-8

9788291195315

Pris Kr 50,- (medlem)
Pris Kr 100,- (ikke-medlem)

Kjøpsinfo

Slik betaler du

Faktura blir sendt i posten sammen med pakken.

Om priser

Norges Husflidslag er medlem av Den Norske Forleggerforeningen, og prissetter bøker i henhold til Bokavtalen. Våre bøker kan kjøpes/bestilles i bokhandler over hele landet. På bakgrunn av dette har vi justert våre utsalgspriser. Bokavtalen regulerer også størrelsen på vår faste medlemsrabatt.

For bestillinger fra utlandet, kommer i tillegg et gebyr som bankene tar for pengeoverførselen; kr 100,-

Leveringstid

Vi forsøker å ekspedere så fort vi kan. Vi har utgående post to dager i uken, onsdager og fredager. I perioder kan det være ca 2 ukers leveringstid. Det avhenger av antall bestillinger og arbeidsmengde. Posten har fra 2020 postombæring annenhver dag. 

OBS! LEVERINGSTID SOMMEREN 2021

Nettbutikken holder sommerstengt i uke 27, 28, 29, 30 og 31. Det tar dermed ta lenger tid før du får dine bestilte varer .

Vi vil ekspedere alle kjøp når vi er tilbake igjen.

God sommer! :)

Slik returnerer du varer

Har du fått varer du har feilbestilt eller ikke vil ha, kan du returnere dem til oss.

Du kan returnere varer du har kjøpt hos oss når:

  • varen er skadet
  • du har fått feil vare
  • du har fått varer du ikke har bestilt
  • du angrer på kjøp. Ifølge Angrefristloven kan du angre bestillingen din innen 14 dager etter at du får giroen eller varen.

Dersom du returnerer varen fordi du angrer kjøpet, må du betale returportoen.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.