Nordisk håndverksleir for ungdom

Er du interessert i håndverk og liker å skape ting i ulike materialer? Er du i alderen 16 til 22 år? Synes du det er spennende å møte andre unge fra hele Norden? Er svaret ja, så les videre!

Norges Husflidslag ønsker velkommen til Nordisk håndverksleir for ungdom 2018

I fem dager, fra onsdag 8. august til søndag 12. august vil ungdom fra hele Norden samles til sommerleir på Romerike folkehøgskole i Akershus. Her vil du kunne prøve ut ulike materialer og teknikker sammen med andre som deler din interesse for kreativitet og håndverkskunnskap!

Romerike Folkehøgskole, Akershus, ligger 7 km. fra Oslo Hovedflyplass, Gardermoen. Skolen har internat med dobbeltrom og enkeltrom, kjøkken, spisesal, rom til innendørs aktiviteter og gode utearealer. Det ligger et vann i nær tilknytning til skolen, så ta med badetøy.

WORKSHOPS

Når du melder deg på leiren,(Påmeldingsskjema under "praktisk info") velger du samtidig workshop. Den varer i to dager, torsdag og fredag. Lørdag settes det opp mini-workshops. Disse blir presentert når du kommer på leiren, og vi lover at det blir mange spennende muligheter å velge blant. Hver av deltakerlandene stiller med ulike kurs med ungdom eller unge voksne som kurslærere.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.