Bli abonnent

Abonnér på Norges største og eneste fagblad om husflid og håndverk! Du får et fagblad med inspirerende reportasjer, de siste nyhetene, kulturhistorisk stoff, intervjuer, møter med kreative mennesker og oppskrifter og forslag til mange spennende ting du kan lage selv.

Foto: August Lundberg

Gled deg selv eller noen du er glad i 5 ganger i året!

  • Priser f.o.m. 2018: Abonnementet koster kr. 460,- per år og løper til det blir sagt opp skriftlig. (For abonnenter utenlands er prisen kr. 560,- per år.)
  • Ønsker du å bli abonnent eller gi bort et gaveabonnement? Send en e-post til Norges Husflidslag: medlem@husflid.no
  • Husk å oppgi fullt navn, adresse og telefonnummer.

Annonsere i bladet?

Abonnér på Norges største og eneste fagblad om husflid og håndverk!

Les mer

Utstillingen står ikke lenger, men her kommer et gløtt inn i noen av historiene til bunader og samiske drakter som ble vist på "Tradisjon og inspirasjon. Norsk kulturarv i de kongelige samlinger".

Lenge har vi tenkt at vi må få oppretta et mer formelt forum for ungdommer i Norges Husflidslag (NH). Nå i vinter ble dette en realitet med oppnevning av et Ungdomsråd med 7 medlemmer!

En utfordring for mange som jobber i små næringer er at det er få møteplasser og tidvis liten kontakt med andre utøvere av faget.  I en tid hvor enkelte aktører flagger ut produksjon og endel kunder tilsynelatende synes dette er helt greit er det ekstra viktig å møtes og snakke om utfordringer i fag og næring. I tillegg er det også viktig å bli kjent med flere i bransjen og utvide nettverket sitt.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.