Bidra til hele Norges julelenke!

Hordaland Husflidslag og Sør-Trøndelag Husflidslag er alt med, men det er rom for enda flere når NRKs Norgesglasset og Norge rundt setter i gang dugnad for å lage ei julelenke som samler hele landet! 

Gjennom julelenker fra hele landet ønsker NRK å fortelle historien om Norge i 2015. Hordaland husflidslag og Sør-Trøndelag Husflidslag er alt med på laget, og vi oppfordrer gjerne andre lokallag og enkeltmedlemmer til å gjøre det samme. Lenka kan være av akkurat hvilket materiale du måtte ønske, med så mange ringer du måtte ha lyst til, og i den utforminga du synes passer aller best. Ringene vil så settes sammen til "Hele Norges julelenke" og få plass i julesendingene på NRK P1s Norgesglasset og NRK1s Norge rundt den 4. desember! 

Hvordan delta? Informasjon om deltakelse hentet fra nrk.no:

Hvis du vil sende inn en lenkering til hele Norges julelenke, vil vi gjerne at du også sender med en setning om deg selv slik at hele lenka kan fortelle historien om Norge i 2015.

 

Skoler over hele landet er invitert til å være med.

Foto: Håvard Karlsen / NRK

Postadressen er:

Norgesglasset, NRK, 7005 Trondheim.

Hvis du deler bildene dine på instragram med emneknagg #nrkjulelenka eller i skjemaet under dukker de opp i det store Norgeskartet når vi har godkjent dem.

Du kan også sende dem direkte til oss på epost julelenka@nrk.no.

Bildet øverst er av prosjektleder Håvard Karlsen. Foto av Aksel Faanes Persson, NRK.

8 mai 2021

30 juni 2021, Den danske Design- og Håndværksefterskole i Skjern, Danmark

30 aug 2021

7 mai 2022

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.