God jul fra Norges Husflidslag

Vi ønsker å takke alle våre fylkeslag, lokallag, kurslærere og kursdeltagere, frivillige, håndverkere og næringsdrivende, butikker, samarbeidspartnere og ansatte for godt samarbeid og formidling av husflid i 2020.

Et spesielt år går mot slutten. Uforutsette utfordringer har vært med på å tvinge frem kreative løsninger og gitt hele organisasjonen en bratt digital læringskurve. Koronapandemien har hatt en stor påvirkning på organisasjonsarbeid og kursvirksomhet. Husflidslagene har ikke kunnet være de sosiale møteplassene de vanligvis er, og større arrangement er utsatt.

Tross dette, har tiden vært preget av optimisme og stå-på vilje, og en glede over det som lar seg gjennomføre. For sjelden har vel gleden av å møtes over et håndarbeid vært større enn i høst. Når verden stopper opp er det godt å ha noe å holde fast i.

Vi er inne i vårt andre år med satsingen Holdbart (2019-2022), og ser at vi når ut til stadig flere med et positivt budskap om gjenbruk, reparasjon og viktigheten av å ta vare på det vi har. Gjennom kampanjen Grønn november ønsker vi spesielt å bidra til oppnåelsen av FNs bærekraftmål 12, «ansvarlig forbruk og produksjon». Dette arbeidet tar vi også med oss inn i det nye året, da med et særskilt fokus på materialkunnskap.

 

Som organisasjon har vi lært mye, og ser frem til et nytt år i godt lag. 

God jul og godt nytt år – vi gleder oss til å møtes i 2021!

 

Medlemsservice holder stengt fra fredag 18. desember til 4. januar.
Bestillinger i nettbutikken sendes ut etter nyttår.

8 mai 2021

30 juni 2021, Den danske Design- og Håndværksefterskole i Skjern, Danmark

30 aug 2021

7 mai 2022

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.