God sommer!

Etter en vår utenom det vanlige, med mange utfordringer og stor usikkerhet for aktivitet og økonomi, ønsker vi å berømme alle frivillige, ansatte og næringsdrivende for måten dere har stått på – og ønske dere en riktig god sommer!

Bilde fra Ung Husflids Ting å lage: Blomsterkrans

 

Kontortid i sommer

Norges Husflidslag holder sommerstengt i fellesferien, uke 29-31, og har noe begrenset åpningstid i uke 32, hvor sentralbordet er åpent mellom kl. 10-14. E-post til post@husflid.no besvares i uke 33.

 

Bestillinger i nettbutikken

I nettbutikken er det mange gode bøker til aktivitet for voksne og barn, i tillegg til materialer og utstyr. Siste bestillinger før sommeren sendes ut onsdag 8. juli. Alle bestillinger gjort etter dette sendes ut 12. august.

 

Informasjon rundt koronasituasjonen

Vi har samlet informasjon relevant for Norges Husflidslag med råd knyttet til gjennomføring av aktivitet, digitale kurs og kompensasjonsordninger. Les mer.

 

Ting å lage i sommer

Ung Husflid sine nettsider har denne våren blitt brukt mer enn noen gang. Siden Ting å lage har nådd rekordhøye besøkstall. I juni oppdateres nettsidene med tips til sommeraktiviteter for både store og små.

Besøk Ung Husflid sine nettsider, eller følg Ung Husflid på Instagram og Facebook.

 

Hele Norge fikser

Bruker dere sommeren til å reparere klær eller klargjøre høstgarderoben til en ny sesong? Vi vil veldig gjerne se hva dere fikser!

Tag oss på Facebook og Instagram, og bruk #helenorgefikser, #skapendehender eller #holdbart for å dele med andre som trenger fikseinspirasjon.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.