Informasjon rundt koronasituasjonen

Det kommer stadig ny informasjon om situasjonen rundt korona (covid-19). På denne siden finner du oppdatert informasjon fra Norges Husflidslag om kursvirksomhet, kompensasjonsordninger og anbefalinger fra myndighetene.

 

Her finner du informasjon om

  

Status for kommende arrangement

Landsmøtet i Mandal

Som kjent har årets planlagte landsmøte måttet utsettes. Styret i Norges Husflidslag vedtok 29. april å gjennomføre landsmøte i Mandal i juni 2021 etter samme modell som planlagt i juni 2020. Informasjon om påmelding, program og endelig dato kommer. Dette oppdateres også på husflid.no/landsmoetet_2020 når det er klart.

Det blir holdt utsatt årsmøte i Oslo 23.-25. oktober 2020 for behandling utvalgte saker som årsmelding og regnskap, samt valg. Dette er samme helgen som planlagt fylkesledermøte, og sammenfaller også med Fagdager i bunad og folkedrakt 26.-27. oktober samme sted.

  

Young Craft 2020

Håndverksleiren Young Craft for ungdom i Danmark, planlagt 1.-5. juli er avlyst. Det er ikke tatt en endelig beslutning om eventuell gjennomføring i 2021. 

 

Fagdagene i bunad og folkedrakt

Fagdagene 2020 er planlagt for helgen 26.-27. oktober i Oslo. Nærmere informasjon om program og påmelding kommer.

 

Holdbart Håndverk — Identitet 2019-2021

Kampanjeperioden for Holdbart Håndverk utvides i ett år. Det blir derfor mulig å sende inn bidrag på Instagram frem til utgangen av mars 2021. Den utvidede kampanjeperioden brukes til å ytterligere profilere kampanjen. Les mer om kampanjen.

 

Smitte- og beskyttelsesutstyr for helsetjenesten

Mange ønsker å bidra med å produsere beskyttelsesutstyr for helsetjenesten i den mangelsituasjonen vi nå er i, og flere av våre medlemslag- og butikker bidrar med å produsere beskyttelsesutstyr for helsetjenesten:

Dersom noen ønsker å delta i dugnaden i sitt lokalområde eller lage utstyr til eget bruk, har FHI laget en egen veileder for dette. Her kan dere se hvilke krav som stilles til smittefrakker, øyebeskyttelse, munnbind, åndedrettsvern og hansker.

På nettsidene #syforhelse kan man finne oppskrifter på munnbind og smittevernsfrakker.

30 juni 2021, Den danske Design- og Håndværksefterskole i Skjern, Danmark

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.