Julemarked landet over

Helgene framover er blant de travleste i året for våre mange hundre lokallag, da det er høysesong for julemarked. Kjøp julegavene på markedet til ditt lokale husflidslag du også!

Norges Husflidslag har nesten 400 fylkes- og lokallag over hele landet, og gjennom helgene i november og desember er så å si alle i full aktivitet med julemarked og -messer!

Noen lag arrangerer i egne lokaler, noen på skoler, museer eller torg, noen alene, noen sammen med andre, mangfoldet er stort, men overalt i landet vil du kunne finne perfekte julegaver fra flinke husflidere og få en hyggelig førjulsstund!

Omsetningen fra julemarkedene er også veldig viktig for mange av lagene, og bidrar godt til å kunne tilby kurs, demonstrasjoner og andre aktiviteter året rundt. Legger du julehandelen til et av våre lokallags marked kjøper du ikke bare håndlaget og kortreist, men du er også med på å sikre lagenes jobb med å ivareta og formidle kulturarv.

For å finne ut hvor ditt nærmeste julemarked er, se på hjemmesidene eller Facebook-sidene til husflidslagene i ditt distrikt!

Foto fra Synnøve Birkeland, Larvik husflidslag

8 mai 2021

30 juni 2021, Den danske Design- og Håndværksefterskole i Skjern, Danmark

30 aug 2021

7 mai 2022

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.