Kulturminnedagene 2020 — bli med som arrangør!

Kulturminnedagene arrangeres 5.-13. september 2020 og påmeldingen har nå åpnet. Kulturminnedagene er en del av European Heritage Days som arrangeres over hele Europa hvert år - og som arrangør blir du en del av Europas største årlige kulturbegivenhet.

Kulturminnedagene er Norges største historie- og kulturarvsfestival med 300 arrangement og 50.000 besøkende rundt om i landet hvert år. Kulturminnedagene arrangerers av frivillige lag, foreninger, museum, kommuner, private eiere av kulturminner og andre som ønsker å formidle kulturarven. Alle kan bli med på markeringen!

Melder du på ditt arrangement kommer det med i oversikten over årets arrangementer og du vil få tilsendt gratis plakater som du kan henge opp i ditt lokalmiljø for å reklamere for ditt arrangement. I tillegg vil alle arrangement påmeldt før 20. august bli vurdert til å motta Kulturminnedagsprisen på kr. 30.000,-. 

Meld på ditt arrangement og bli med på å formidle kulturarv og historie gjennom Kulturminnedagene og årets tema som er «LÆRE, BRUKE, BÆRE».

Påmelding:
https://kulturvern.no/kulturminnedagene/registrer-ditt-arrangement/
 
Har du spørsmål til registreringen, kan du kontakte Kulturvernforbundets sekretariat på post@kulturvern.no

30 juni 2021, Den danske Design- og Håndværksefterskole i Skjern, Danmark

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.