Kulturminnedagene 2020 –– utvidet til hele høsten

Kulturminnedagene arrangeres hele høsten 2020 og påmeldingen er åpen. Kulturminnedagene er en del av European Heritage Days som arrangeres over hele Europa hvert år –– og som arrangør blir du en del av Europas største årlige kulturbegivenhet.

Kulturminnedagene er Norges største historie- og kulturarvsfestival med 300 arrangement og 50.000 besøkende rundt om i landet hvert år. Kulturminnedagene arrangerers av frivillige lag, foreninger, museum, kommuner, private eiere av kulturminner og andre som ønsker å formidle kulturarven. Alle kan bli med på markeringen!

Grunnet korona-situasjonen er årets kulturminnedager utvidet til å gjelde hele høsten 2020. Dette er for at flest mulig skal kunne delta på arrangementer og gjør det lettere gjennomføre det på en trygg måte.

Årets tema er LÆRE, BRUKE, BÆRE og inkluderer praktisk kunnskap om håndverk, materialer og vedlikehold.

Melder du på ditt arrangement kommer det med i oversikten over årets arrangementer og du vil få tilsendt gratis plakater som du kan henge opp i ditt lokalmiljø for å reklamere for ditt arrangement. Alle arrangement som er gjennomført eller registrert innen 1. desember vil også bli vurdert til å motta Kulturminnedagsprisen på kr. 30.000,-. 

Meld på ditt arrangement og bli med på å formidle kulturarv og historie gjennom Kulturminnedagene.

Påmelding:

https://kulturvern.no/kulturminnedagene/registrer-ditt-arrangement/

 

Har du spørsmål til registreringen, kan du kontakte Kulturvernforbundets sekretariat på post@kulturvern.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.