Ledig stilling i medlemsservice

Vil du bli vår nye kollega? Vi har ledig en 70-100 % stilling i medlemsservice.

Norges Husflidslag er en kultur- og interesseorganisasjon med 29 ansatte hvorav 16 er ansatt ute i fylkene. Våre medlemmer er 23.000 enkeltmedlemmer i lokale frivillige lag, 35 butikker og 165 profesjonelle håndverkere. Siden 1910 har vi holdt husflidskunnskap i hevd. Norges Husflidslag ble i 2014 UNESCO-akkreditert  innen konvensjonen om vern av immateriell kulturarv. I 2019-2022 jobber vi særlig med hvordan materialkunnskap og håndverk kan bidra til å gjøre oss til mer ansvarlige forbrukere gjennom satsingen Holdbart. Hovedkontoret ligger i Oslo sentrum.

 

Medlemsservice 70-100%

Vi søker etter deg som er rask og nøyaktig, tålmodig og ansvarsbevisst, og som liker nye utfordringer i en stadig mer digital hverdag. Du må ha god tallforståelse, være god til å kommunisere samt være innstilt på at oppgavene vil endres i takt med utvikling av organisasjonen.

De viktigste arbeidsoppgavene vil være 

  • Vedlikehold av medlemsregisteret og delta i utprøving av nytt system
  • Veiledning i bruk av det digitale medlemssystemet
  • Innhente data og utarbeide rapporter
  • Følge opp henvendelser på telefon og e-post fra enkeltmedlemmer og lokallag

Organisasjonserfaring er ønskelig. Gode datakunnskaper og tallforståelse er en forutsetning, samt gode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig. Menn oppfordres til å søke.

 

Kontaktperson er Marit Jacobsen, tlf. 91580781, marit@husflid.no. Søknad med vedlagt CV sendes innen 1. november til post@husflid.no.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.