Ledig stilling som husflidskonsulent i Nordland

Vil du bli vår nye kollega? Vi har en ledig husflidskonsulentstilling Nordland. Søknadsfrist 19. mars 2021.

Norges Husflidslag er en kultur- og interesseorganisasjon med 30 ansatte hvorav 17 er ansatt som husflidskonsulenter ute i fylkene. Våre medlemmer er 23.000 enkeltmedlemmer i lokale frivillige lag, 35 butikker og 165 profesjonelle håndverkere. Siden 1910 har vi holdt husflidskunnskap i hevd. Norges Husflidslag ble i 2014 UNESCO-akkreditert  innen konvensjonen om vern av immateriell kulturarv. I 2019-2022 jobber vi særlig med hvordan materialkunnskap og håndverk kan bidra til å gjøre oss til mer ansvarlige forbrukere gjennom satsingen Holdbart.

 

Vil du bli vår nye kollega?

Vi har ledig en 100% husflidskonsulentstilling i Nordland. Husflidskonsulentene har tett samarbeid med mange ulike aktører i sine regioner.  Konsulentene blir brukt som tilretteleggere, foredragsholdere, veiledere og kurslærere innenfor det immaterielle kulturarvfeltet. De spiller derfor en viktig rolle i arbeidet med å utvikle hele organisasjonen faglig og organisatorisk, og for å skape økt oppmerksomhet, interesse og kunnskap om og i husflid og håndverk.

Våre ansatte har bred faglig kompetanse, noe som samlet gjør oss i stand til å være pådrivere og faglige veiledere innen mange fagområder og til ulike målgrupper. Det vil være særlig viktig å nå fram til yngre målgrupper, så erfaring i å arbeide med barn- og ungdom tillegges stor vekt. Søk gjerne om du har kunnskap innen tre eller metall.

Som husflidskonsulent vil du samarbeide tett med frivillige i fylkeslagene, både relatert til næringsutvikling og kompetanseheving for profesjonelle håndverkere og det frivillige kulturlivet. Samspill med skoler, museer og andre offentlige aktører er også en del av konsulentens arbeidshverdag.

 

De som skal ansettes bør ha:

  • Høyere utdanning eller fagbrev, relevant realkompetanse kan erstatte dette
  • Erfaring fra frivillig organisasjonsarbeid
  • God muntlig og skriftlig formidlingsevne
  • Erfaring fra ledelse av prosjekter med ulike samarbeidsparter

 

Stillingen passer for en løsningsorientert og selvstendig person med evne til å lytte, samarbeide og bygge nettverk. Den ansatte må kunne disponere bil og det må påregnes en del reisevirksomhet samt kvelds- og helgearbeid. Menn oppfordres til å søke. 

 

For mer informasjon, kontakt direktør Marit Jacobsen tlf. 915 80 781.

Søknad sendes til post@husflid.no innen 19. mars 2021.

8 mai 2021

30 juni 2021, Den danske Design- og Håndværksefterskole i Skjern, Danmark

30 aug 2021

7 mai 2022

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.