Ledig stilling som Husflidskonsulent i Nordland 60-80% (vikariat)

Vi søker en konsulent i 60-80% stilling for snarlig tilsettelse i Nordland.

Norges Husflidslag er en kultur- og interesseorganisasjon innen kulturvern, handlingsbåren kunnskap og næring. Vi gjennomfører omlag 63.000 studietimer i husflid per år og er medlem av Studieforbundet kultur og tradisjon. Vi har en egen satsing på barn og unge kalt Ung Husflid. Vi har 23.000 enkeltmedlemmer i 365 lokallag, samt 36 butikker og 156 håndverkere som medlemmer. Organisasjonen har 28 ansatte, hvorav 17 har sin daglige arbeidsplass ute i fylkene. Holdbart er valgt som satsningsområde for perioden 2019 til 2022. Gjennom dette vil vi fremme miljø og bærekraftaspektene ved husflid.

 

Husflidskonsulent – vikar – snarlig tilsetting
Nordland

Vi søker etter en konsulent i 60-80% stilling som har erfaring fra formidling innen håndverk, samt stor forståelse for frivillig kulturliv. Konsulenten skal i samarbeide med frivillige i fylkes- og lokallag, samt skoler, museer og andre relevante miljøer, utvikle det levende håndverket i Nordland. Konsulentene arbeider i team og er gjennom dette med på å utvikle organisasjonens nasjonale strategier og satsingsområder.

Du bør ha:

  • Håndverksfaglig utdanning – relevant realkompetanse kan erstatte dette
  • Erfaring fra arbeid med husflidshåndverk
  • Organisasjonserfaring fra frivillig kulturliv

Stillingen passer for en løsningsorientert og selvstendig person med god evne til å samarbeide. Den ansatte må disponere bil og det må påregnes endel reisevirksomhet, samt kvelds- og helgearbeid. Nåværende ansatt er sykmeldt og vikariatet er foreløpig for en periode på 6 måneder. Vi ønsker snarlig tilsetting. Stillingsprosenten er fleksibel og kan justeres etter behov.
Menn oppfordres til å søke.

For mer informasjon, kontakt direktør Marit Jacobsen tlf. 91580781
Søknad sendes til post@husflid.no snarest og senest innen 2. januar 2020.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.