Norske husflidhåndverkere på Oslo Design Fair

Oslo Design Fair er landets største design- og handelsmesse og finner sted på Lillestrøm 29. august til 1. september. I år har Norske husflidhåndverkere en stor stand på messa, og skal sørge for at norsk husflidhåndverk blir å finne i mange flere butikker framover.

Ni medlemmer av Norske husflidhåndverkere har blitt plukket ut til å stille ut sine varer på Oslo Design Fair, som finner sted på Lillestrøm 29. august til 1. september. Krokvokst ved håndverker Mari Fallet Mosand har også flyttet deler av sitt verksted til standen, så her kan de som besøker standen oppleve husflidshåndverk under utøvelse. Produktene hennes ble tidligere i år kjøpt inn av den danske stjernerestauranten Noma.

Vi ser at interessen er stadig større for å kjøpe kvalitetshåndverk -  laget i tradisjonelle teknikker med omtanke i materialvalg. Husflidhåndverkerne er en unik gruppe produsenter som kan tilby akkurat dette, og vi håper at årets deltakelse på Oslo Design Fair fører til at enda flere innkjøpere og butikker ser potensialet her.

Norske husflidhåndverkere møter du på stand B01 – 17!

Informasjon om inngang og åpningstider på Oslo Design Fair finner du her. Messa er en møteplass for butikker, innkjøpere, håndverkere og bedrifter innen varehandel.

Håndverkerne som stiller ut er:

Foto: Krokvokst ved Mari Fallet Mosand

7 juni 2019, Vågå

2 aug 2019, Skiringssal folkehøgskole, Sandefjord

9 sep 2019, Rauland/Fagernes

14 sep 2019

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.