Se nye unghusflid.no

Ung Husflid innleder feiringen av sitt 10-årsjubileum med åpning av ny nettside! Nettsiden har fått noen nye funksjoner, fargerik layout, mer informasjon og er enklere i bruk!

Nettsiden unghusflid.no startet som en informasjons- og inspirasjonskanal for voksne som skulle arrangere aktiviteter for barn og unge. Etter hvert som tiden har gått og aktiviteten har vokst, har behovene endret seg. Flere unge brukere er kommet til og det har blitt behov for større fleksiblitet til bruk på telefon, nettbrett og PC.

En av nyhetene er aktivitetskalenderen, hvor kurs og arrangement sorteres på dato. Intet arrangement for lite eller stort, det er opp til dere å melde inn arrangementene.

Reflid, som er vårt prosjekt som handler særlig om å lære ungdom gjenbruk, er tatt inn som eget tema under "ting å lage". Vi stenger Reflid som egen bloggside og mye fra dagens Reflid-blogg havner etterhvert her.

Søkerfelt er på plass øverst i høyre hjørne. Maskotene Gimber og Katta har tatt en liten pust i bakken og overlatt plassen til et søkerfeltet. Det gir deg større mulighet til raskt å finne det du leter etter.

Mye er ellers gjenkjennelig. Vi har ikke endret for endringens skyld, men ønsker å gi deg et bedre tilbud. Ny layout gir deg en dose glade farger inn i Ung Husflid-aktiviteter og fyldige sider med ting å lage.

Noen oppgraderinger gjenstår og mer nytt stoff, kommer jevnt og trutt ut over våren...

Vi ønsker deg velkommen til å ta ibruk nettsiden!

3 april 2019, Rauland

23 april 2019, Hjerleid, Dovre

7 juni 2019, Vågå

2 aug 2019, Skiringssal folkehøgskole, Sandefjord

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.