Svenska Hemslöjdsföreningarnas Riksförbund søker ny leder

Vår svenske søsterorganisasjon, Svenska Hemslöjdsföreningarnas Riksförbund, er nå på jakt etter en ny leder. Vi håper å se en dyktig person inn i denne viktige stillingen for husflid i Norden!

På deres hjemmesider kan vi lese følgende: Hemslöjden söker en ny ledare som ska fortsätta det förändrings- och utvecklingsarbete som pågår. Hemslöjden är en offensiv organisation och vi tror på att slöjden kan vara med och rädda världen!

Fullstendig stillingutlysning finner dere på Hemslojden.se, og stillingen har søknadsfrist 8. september. 

Vi ønsker vår søsterorganisasjon lykke til med arbeidet i jakt på en leder, og håper gjerne også å se norske søkere til stillingen.

Var du en av de tre heldige vinnerene som vant 1 kg norsk garn etter å ha besøkt vår Ung husflid-stand på Dyrsku'n på Seljord 8. til 10. september? Sjekk her!

Lørdag 9. september var det Husflidsdagen 2017, hvor husflidslag landet over viste fram alt det spennende, artige og nyttige de holder på med. Årets tema var strikking, og med det var det ekstra mange som fikk øynene opp for alt man kan gjøre med norsk ull.

80 000 mennesker besøkte landbruksmessa Dyrsku'n helga 8-10. september, og tusenvis av disse var innom både husflidutstilling, håndverkernes salgshall og aktivitetene våre for barn og unge!

22 sep 2017, Maihaugen

22 sep 2017, Gol

22 sep 2017, Hordaland og Rogaland

22 sep 2017 18:00, Birtavarre

27 okt 2017, Best Western Oslo Aerport HotellGardermoen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.