Tre i tiden

Når påmeldinga til TREseminaret 2016 åpner den 1. februar, vil du finne både ukes- og helgekurs innen alt fra lafting via tradisjonelle maleteknikker til treskomaking. Utgangspunkt for årets samling på Dovre for alle som jobber med tre er å ta hele treet i bruk. 

TREseminaret 2016 på Dovre har fokus på tradisjon, teknikk og kunnskap innen tre og tradisjonshåndverk. Du får et omfattende tilbud om kurs i ulike håndverksteknikker med noen av landets beste lærere på sitt felt. Arbeidsmetoden er opplæring gjennom praktiske kurs i kombinasjon med faglige foredrag. TREseminaret vil gi deg som deltaker et solid faglig utbytte, og gi en anledning til å møte andre i samme bransje. Du vil bygge nettverk for deg selv eller din bedrift og ha det hyggelig i inspirerende omgivelser.

Årets program går over en hel uke fra mandag til torsdag og fredag til søndag. Programmet er dermed tilpasset både de som har anledning til å delta på ukedager og de som har anledning i helga.

For praktisk informasjon, kursoversikt og påmelding, se treseminaret.com.

Årets treseminar er det 12. i rekken, og det er et årlig samarbeid mellom Studieforbundet kultur og tradisjon, Hjerleidmiljøet på Dovre og Norges Husflidslag. I tillegg til ukes- og helgekursene gis det hele uka tilbud til barn og ungdom i barneskole, ungdomsskole og videregående byggfag.

8 mai 2021

30 juni 2021, Den danske Design- og Håndværksefterskole i Skjern, Danmark

30 aug 2021

7 mai 2022

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.