Treff hos landets største dreieklubb

Enebakk Husflidslag har landets største dreieklubb, og ofte fullt verksted! Da de inviterte til dreietreff i april kom det besøkende fra Asker, Bærum, Lørenskog, Ås og Hadeland!

Dreieentusiaster fra Asker og Bærum, Lørenskog, Ås, Hadeland og selvsagt fra Enebakk Dreieklubb møtte opp på dreietreff 1. april 2017. Primus motor for dreieklubben i Enebakk, Jan Tore Solberg,  hadde lagt opp til et spennende program: Uthuling av dype vaser/urner i ferskt virke. Dette er en oppgave som krever rutinerte tredreiere og også spesialverktøy. 20 ivrige deltakere møtte opp og fikk demonstrert og selv prøvd de nye dreiejernene."Et forskningsprosjekt", sier Jan Tore, "for vi er nybegynnere vi også."

Tredreietreffet i Enebakk er det 12 i rekken av årlige treff som Dreiegruppa i Enebakk Husflidslag inviterer til.  Stadig nye temaer blir presentert. Etter endt dag var smilene brede hos deltakerne. " Mye spon, god kaffe, hyggelig prat og utveksling av ideer og erfaringer - samt nye kontakter," oppsummerer en av dem.

8 mai 2021

30 juni 2021, Den danske Design- og Håndværksefterskole i Skjern, Danmark

30 aug 2021

7 mai 2022

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.