Treseminaret 2017

Treseminaret 2017 er nå åpent for påmelding! TREseminaret 2017 på Dovre tilbyr kurs med fokus på tradisjon, teknikk og kunnskap innen tre og tradisjonshåndverk. 

TREseminaret vil gi deg som deltaker et solid faglig utbytte, og gi en anledning til å møte andre med felles interesser og i samme bransje. Du kan bygge nettverk for deg selv eller din bedrift og ha det hyggelig i inspirerende omgivelser. Det samles 100-120 håndverksinteresserte fra Norge, men også fra Skandinavia og fra «det store utland» på seminaret!

Seminaret går av stabelen i uke 17 hvert år og arrangeres for 13. gang i 2017.

Seminaret starter mandag og avsluttes søndag. Det består av en rekke håndverks- og husflidskurs på tre og fire dager utover i uka samt tilbud om foredrag på kveldstid. Les mer om foredragene her.

TREseminaret legger også vekt på formidling av tradisjonshåndverk til barn og unge, og har flere egne opplæringstilbud tilpasset denne målgruppen. Les mer om de åpne arrangementene her.

Noen kurs vi tenker er ekstra interessante for medlemmer av Norges Husflidslag er:

  • Skjær dine egne trykkblokker
  • Bygging av bakerovn
  • Treskjæring
  • Smiing
  • Møbelsnekring
  • Tradisjonelle malingsteknikker (innvendig)

Under årets TREseminar vil det være to utstillinger. NM i treskjærer-, møbelsnekker- og smedfaget arrangeres under TREseminaret 27.april, og gjenstandene fra mesterskapet stilles ut. Lesja Husflidslag (og Marit Kolstad) stiller ut trykkblokker til trykking på skinn og trykkty. Les mer om utstillingen her.

Seminaret, kursene og utstillingene er lokalisert på Hjerleid og i Bygningshistorisk park på Dovre. Foredragene holdes på Toftemo turiststasjon, alt i nærheten av Dovre sentrum.

Lunsj og middag er inkludert i kursavgiften. Lunsj er matpakke som spises på Hjerleid, middag serveres på Toftemo turiststasjon. Foredrag holdes på Toftemo turiststasjon.

All informasjon om seminaret finner du samlet på treseminaret.no!

8 mai 2021

30 juni 2021, Den danske Design- og Håndværksefterskole i Skjern, Danmark

30 aug 2021

7 mai 2022

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.