UNESCO-samling i Namibia

Norges Husflidslag er tilstede i Nambia sammen med de andre norske UNESCO-akkrediterte organisasjonene innen immateriell kulturarv. Tilsammen samles over 500 deltakere fra 100 land i disse dager for sørge for statlig oppslutning om arbeid for ivaretakelse av den levende kulturarven. 

Fra 30. november til 4. desember er statene som har ratifisert UNESCO-konvensjonen om vern av immateriell kulturarv samlet i Windhoek, Nambia. I løpet av disse dagene vil det blant annet bli valgt ut kulturuttrykk som skal inn på UNESCOs lister over hhv. uttrykk som utrydningstruet og uttrykk som er eksempler på den levende kulturarven i det aktuelle landet. I tillegg vil det være en egen samling for akkrediterte frivillige organisasjoner, hvor Norges Husflidslag vil delta.

Fra Norges Husflidslag stiller direktør Marit Jacobsen og kurs- og kompetanseutvikler Solveig Torgersen Grinder, som dere over ser avbildet sammen med Eivind Falk og Dag Feldborg fra Norsk håndverksinstitutt, Marit Stranden fra Norsk senter for folkemusikk og folkedans, og professor Egil Bakka.

Mer informasjon om møtet finner dere på UNESCOs hjemmesider.

8 mai 2021

30 juni 2021, Den danske Design- og Håndværksefterskole i Skjern, Danmark

30 aug 2021

7 mai 2022

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.