Kalender

august

3 aug 2018 - 5 aug 2018, Sandefjord

Vestfold Husflidslag inviteter til kurshelg på Skiringsdal folkehøyskole i Sandefjord, 3. til 5. august. Det blir kurs i blant annet brikkevev, krympeboks, langbue og ullbroderi!

8 aug 2018 - 12 aug 2018, Romerike folkehøgskole

Er du interessert i håndverk og liker å skape ting i ulike materialer? Er du i alderen 16 til 22 år? Synes du det er spennende å møte andre unge fra hele Norden? Er svaret ja, så les videre!

9 aug 2018 - 12 aug 2018, Norsk skogmuseum, Elverum

Jakt- og fiskedagene er Norges viktigste møtested for friluftsfolk, jegere og fiskere med over 30 000 besøkende årlig, og Norges Husflidslag er tilstede for å lære barna tredreiing!

27 aug 2018 - 28 aug 2018, Fagernes

Påmeldinga til årets fagdager i bunad og folkedrakt er nå åpen! Når bunadsinteresserte fra hele landet i august 2018 samles for dei årlege Fagdagane i bunad og folkedrakt, er det denne gongen med utgangspunkt i strikk i bunad.

september

1 sep 2018 - 8 sep 2018

Nordic Craft Week is a celebration of the beauty and traditions of handicrafts in Nordic countries.

1 sep 2018, Akershus festning

Norges Husflidslag er også i år med på Verdens Kuleste Dag! På dette gratisarrangementet i regi av Sparebankstiftelsen DNB kommer drøssevis av organisasjoner, og alle stiller opp med artige aktiviteter for barn.

8 sep 2018, Hele landet

Den andre lørdagen i september hvert år oppfordrer vi alle husflidslag til å vise frem seg selv og organisasjonen under fanen "Husflidsdagen". Årets dag har tema "Typisk norsk - ikke bare norsk", som en del av Det europeiske kulturarvåret.

8 sep 2018, Auskin Kreative Senter, Verdal

Norges Husflidslag og Verdal Husflidslag inviterer treinteresserte til en full dag med fordrag, praktiske aktiviteter og demonstrasjoner i tre, med restaurering og verktøysliping som hovedtema.

I uke 30 og 31 har Norges Husflidslags kontor og sentralbord feriestengt. Vi håper alle våre medlemmer, venner og samarbeidspartnere nyter sommeren fram til vi ses igjen 6. august!

Er du interessert i håndverk og liker å skape ting i ulike materialer? Er du i alderen 16 til 22 år? Synes du det er spennende å møte andre unge fra hele Norden? Er svaret ja, så les videre!

Under Norges Husflidslags landsmøte i Molde 1.-3. juni var holdbarhet og miljøbevissthet viktige stikkord. Husflid og håndverk er et miljøvennlig alternativ til det masseproduserte og kortvarige, og formidling av dette skal stå høyt på agendaen for organisasjonen de neste fire årene med «Holdbart» som nytt satsingsområde.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.