Kalender

mai

juni

30 juni 2021 - 4 juli 2021, Den danske Design- og Håndværksefterskole i Skjern, Danmark

Er du mellom 16-22 år, kreativ og har lyst å lære mer om håndverk og bærekraft? Vær med på Young Craft, 30. juni - 4. juli i Danmark! 

august

30 aug 2021 - 5 sep 2021

Nordic Craft Week er en årlig feiring av tradisjonell nordisk håndverk. I en uke hver høst går de nordiske landene sammen om å vise frem ulike teknikker og håndverkstradisjoner særegne for sitt land. 

september

4 sep 2021 - 12 sep 2021

Tema for kulturminnedagene 2021 er «dialog» og markeres 4. – 12. september. Årets arrangementer vil fokusere på inkludering og skape dialog rundt vår kulturelle arv. Kulturminnedagene er Norges største historie- og kulturarvsfestival, og alle kan bli med på markeringen. Påmeldingen av arrangementer åpner i starten av 2021, men du kan begynne planleggingen nå!  

mai

7 mai 2022

Vil du bli vår nye kollega? Vi har en ledig 80% husflidskonsulentstilling Telemark. Søknadsfrist 1. mars 2021.

Tre var i fokus på årets kveldsarrangement for husflidsbutikker torsdag 4. februar, og for første gang ble fagkvelden avholdt digitalt. Med foredrag av produktdesigner Caroline Olsson, film og spennende fagstoff på programmet, fikk deltagerne et inspirerende dypdykk i tre. Kveldsarrangementet er et årlig seminar der Norges Husflidslag inviterer sine medlemsbutikker til faglig påfyll, inspirasjon og sosialt fellesskap.

1. mars er årets viktigste dato for rekruttering av unge håndverkere i de små tradisjonelle håndverksfagene og yrkene.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.