Kalender

august

31 aug 2018 17:00 - 20 okt 2018 16:00, Porselensmuseet i Porsgrunn

Filigransølvsmedmester Gry Grindbakken har i tre år vært håndverkstipendiat hos Norsk Håndverksinstitutt. I denne perioden har hun jobbet med fordypning i filigran - teknikk og gamle søljer. I september og oktober kan du se hennes arbeid utstilt på Telemark museum.

oktober

11 okt 2018 10:00 - 12 okt 2018 15:30, Bergen

11. oktober 2018 er det 10 år siden den første samlingen i nettverket Løfte håndverket. I den anledning inviteres det til jubileumsseminar i Bergen med tema "Hva skal vi med håndverket?".

12 okt 2018 - 14 okt 2018, Veita plan 3, Tromsø

I den åttende utgaven av Tromsø strikkefestival er nordnorsk strikkelykke tema. Festivalen har et rikholdig program med alt fra foredrag innen norsk ull, lokal produksjon og mønsterstrikk sett fra mange vinkler, og småkurs innenfor flere felt, med Barne- og ungdomsaktiviteter er det begge dager.

november

2 nov 2018 12:00 - 3 nov 2018 15:30, Stormen bibliotek, Bodø

Nordland har en mangfoldig og rik drakttradisjon. Visste du for eksempel at fylket har fire ulike bunader og rommer vel så mange samiske kofter? Mange kjenner til og har et forhold til Nordlandsbunaden. Når Nordlandsbunaden i år jubilerer som ung 90-åring, inviteres det til de første fagdager i bunad og folkedrakt i Nordland!

Sak frå Dyrskun.no: Det var ei særs høgtideleg stemning i Husflidshallen når det vart skipa til premiering i husflidstevlinga sundag 16. september.

Under Noregs største landsbruksmesse, Dyrsku'n i Seljord, 14.-16. september er Norges Husflidslag godt representert! Du kan mellom anna få med deg den årlege husflidssutstillinga og ikkje minst fleire aktivitetar for born! Eit høgdepunkt i år blir debatten om norsk ull, kor heile verdikjeda frå bonde til forbrukar møtast til samtale og diskusjon.

Nå er det ikke lenge igjen til den 8. september og Husflidsdagen 2018. På Husflidsdagen flytter våre lokallag aktiviteten ut på torg, bibliotek, museer og andre steder i nærmområdet. Målet for husflidsdagen er å vise fram alt det spennende, artige og nyttige vil holder på med, og forhåpentligvis få flere personer interessert i husflid.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.