Agrisjå

25 aug 2017 - 27 aug 2017, Stjørdal

Nord-Trøndelag Husflidslag i samarbeid med Husflidskonsulenten i Nord-Trøndelag skal i år delta på Landbruksmessa Agrisjå på Stjørdal 25. til 27. august. Agrisjå er en av landets viktigste faglige arena for landbruket. 

Arrangementet har en bred publikumsappell. Foruten maskiner i alle farger og størrelser blir det et rikelig innslag av husdyr, husflid og gårdsmat.

Hva er vel ikke mer naturlig enn at fylkeshusflidslaget og husflidskonsulenten deltar med demonstrasjoner, informasjon og aktiviteter for barn og voksne knyttet til norsk ull. Det blir anledning til å lukte på, ta på, kjenne på og arbeide med lokal ull fra forskjellige saueraser.

Fullstendig program og praktisk informasjon finner du på Agrisjås hjemmesider.

Foto: Randi Breiset

27 okt 2017, Best Western Oslo Airport Hotel Gardermoen

30 okt 2017 10:00, DogA - Norsk design- og arkitektursenter

1 juni 2018

Denne høsten ønsker vi sju personer velkommen som nye medlemmer i Norske Husflidhåndverkere, som er vår medlemsgruppe som driver med håndverk som næring. 

Forslaget til statsbudsjett for 2018 er skuffende lesing for alle som bryr seg om kulturvern og kulturfrivillighet. Støtten til studieforbundene kuttes igjen drastisk og det er få ambisjoner for kulturvern.

I april 2018 tilbyr Norges Husflidslag og Studieforbundet kultur og tradisjon en ny runde med den modulbaserte vevopplæringa, hvor du gjennom sju moduler fordelt på tre år får en bred innføring i håndveverfaget. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.