Agrisjå 2017

25 aug 2017 - 27 aug 2017, Stjørdal

Nord-Trøndelag Husflidslag i samarbeid med Husflidskonsulenten i Nord-Trøndelag skal i år delta på Landbruksmessa Agrisjå på Stjørdal 25. til 27. august. Agrisjå er en av landets viktigste faglige arena for landbruket. 

Arrangementet har en bred publikumsappell. Foruten maskiner i alle farger og størrelser blir det et rikelig innslag av husdyr, husflid og gårdsmat.

Hva er vel ikke mer naturlig enn at fylkeshusflidslaget og husflidskonsulenten deltar med demonstrasjoner, informasjon og aktiviteter for barn og voksne knyttet til norsk ull. Det blir anledning til å lukte på, ta på, kjenne på og arbeide med lokal ull fra forskjellige saueraser.

Fullstendig program og praktisk informasjon finner du på Agrisjås hjemmesider.

Foto: Randi Breiset

25 aug 2017, Stjørdal

28 aug 2017

8 sep 2017

9 sep 2017

9 sep 2017, Hele landet

30 okt 2017 10:00, DogA - Norsk design- og arkitektursenter

Vår svenske søsterorganisasjon, Svenska Hemslöjdsföreningarnas Riksförbund, er nå på jakt etter en ny leder. Vi håper å se en dyktig person inn i denne viktige stillingen for husflid i Norden!

Husflidsutstillinga på Dyrsku’n har eksistert sidan 1962, og syner innsendte arbeid frå Husflidstevlinga, arbeid gjort av studentar frå Høgskolen i Sørøst-Norge, samt ei særutstilling. Årets særutstilling, «Ein kubbe til å stole på», sett fokus på den tradisjonelle norske kubbestolen, og på korleis me kan ta med oss denne tradisjonen vidare inn i framtida. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.