AVLYST Kulturarvkonferansen 2020: Lære, bruke, bære

13 mars 2020 - 14 mars 2020

Vær med på Kulturarvkonferansen 2020: LÆRE BRUKE BÆRE 13.-14. mars i Oslo. Over to dager får man se hvorfor kulturarv er viktig i en bærekraftig samfunnsutvikling og hvordan frivillige organisasjoner kan bidra med kunnskap og innsikt i forhold til FNs bærekraftsmål.

Konferansen har et tettpakket program, med mange inspirerende foredragsholdere innenfor kulturvernfeltet. Holdbart-prosjektleder, Sølvi Westvang, vil lørdag fortelle om våre Fikselaug og Holdbart-satsingen som lærer små og store å reparere og vedlikeholde tingene sine selv. 

Les mer om arrangementet på Kulturvernforbundet sine nettsider, eller meld din interesse på Facebook.

Kulturarvkonferansen er arrangert av KulturvernforbundetRiksantikvaren og Kulturrådet.

 

Arrangementet er avlyst. Les mer: https://kulturvern.no/kulturarvkonferansen-2020-avlyst/

Ble arrangementet laget hadde planlagt mellom 5. mars og 30. april avlyst eller utsatt på grunn av korona? Nå kan dere søke pengestøtte hos Lotteri- og stiftelsestilsynet, som har satt av 700 mill. kroner til kompensasjonsordninga for idretten og frivilligheten.

Via vofo.no: Kunnskapsdepartementet har gjort midlertidig vedtak som gir studieforbundene muligheten til å gi tilskudd til nettkurs og kortere kurs med minst 4 kurstimer. Saken oppdateres løpende.

Det er besluttet å utvide kampanjeperioden for produktutviklingskampanjen i ett år. Det vil derfor være mulig å sende inn bidrag på Instagram fram til utgangen av mars 2021, med utstilling sommeren 2021.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.