Dyrsku'n

8 sep 2017 - 10 sep 2017

Norges Husflidslag samarbeider med den tradisjonsrike handels- og landbruksmessa Dyrsku'n, som hver september trekker 80-90 000 besøkende til Seljord. 

Under Dyrsku'n er Norges Husflidslag involvert i den årlige husflidstevlinga med tilhørende utstilling, flere av våre håndverkere stiller ut, og i tillegg står både Norges Husflidslag og Telemark Husflidslag for aktiviteter for barn og unge! For fullstendig oversikt over hva som skjer innen husflid på Dyrsku'n, så følg med her.

Husflidstevlinga 2017

Husflidstevlinga er en konkurranse som skal bidra til en økt rekruttering til husflid og håndverksfag, og ivareta nyskaping, bredde og mangfold i næringa. Som deltakere i tevlinga finner vi mange av landets beste og mest interessante husflidhåndverkere!

I tevlinga kan både alle som driver med håndverk som både profesjonell, hobby eller i en læresituasjon delta. Påmeldingsfrist 21. august.

Meir info finn du på heimesidene til Dyrsku'n: https://www.dyrskun.no/artikkel/husflid/husflidtevling

Foto (Jorid Martinsen): Telemark Husflidslag under Dyrsku'n 2016.

27 okt 2017, Best Western Oslo Airport Hotel Gardermoen

30 okt 2017 10:00, DogA - Norsk design- og arkitektursenter

1 juni 2018

Denne høsten ønsker vi sju personer velkommen som nye medlemmer i Norske Husflidhåndverkere, som er vår medlemsgruppe som driver med håndverk som næring. 

Forslaget til statsbudsjett for 2018 er skuffende lesing for alle som bryr seg om kulturvern og kulturfrivillighet. Støtten til studieforbundene kuttes igjen drastisk og det er få ambisjoner for kulturvern.

I april 2018 tilbyr Norges Husflidslag og Studieforbundet kultur og tradisjon en ny runde med den modulbaserte vevopplæringa, hvor du gjennom sju moduler fordelt på tre år får en bred innføring i håndveverfaget. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.