Dyrsku'n 2017

8 sep 2017 - 10 sep 2017

Norges Husflidslag samarbeider med den tradisjonsrike handels- og landbruksmessa Dyrsku'n, som hver september trekker 80-90 000 besøkende til Seljord. 

Under Dyrsku'n er Norges Husflidslag involvert i den årlige husflidstevlinga med tilhørende utstilling, flere av våre håndverkere stiller ut, og i tillegg står både Norges Husflidslag og Telemark Husflidslag for aktiviteter for barn og unge! For fullstendig oversikt over hva som skjer innen husflid på Dyrsku'n, så følg med her.

Husflidstevlinga 2017

Husflidstevlinga er en konkurranse som skal bidra til en økt rekruttering til husflid og håndverksfag, og ivareta nyskaping, bredde og mangfold i næringa. Som deltakere i tevlinga finner vi mange av landets beste og mest interessante husflidhåndverkere!

I tevlinga kan både alle som driver med håndverk som både profesjonell, hobby eller i en læresituasjon delta. Påmelding til Husflidstevlinga 2017 åpner på nyåret.

Foto (Jorid Martinsen): Telemark Husflidslag under Dyrsku'n 2016.

13 mai 2017 09:30, Østre Toten

10 juni 2017, Seljord

28 aug 2017

8 sep 2017

Framtida til den norske ulla ser lys ut om de spinneriene, butikkene, sauebøndene og organisasjonene som var samla på Stjørdal forrige uke får det som de vil! Norsk ull har masse gode kvaliteter og stort potensial for å brukes enda mer i tiden som kommer.

I mars ble det gjennomført en stor dugnad på innsamling av Totenskjeer, og over 300 skjeer ble samla inn! Nå inviteres det til tretreff på Østre Toten den 13. mai med Totenskjea som tema for foredrag, utstilling og kurs!

Når landbruk, industri, politikere, designere, håndverkere og organisasjoner fra hele landet samles i Stjørdal denne uka skapes en unik møteplass for alle som bryr seg om norsk ull. For de som ikke var tilstede finnes opptak fra konferansen torsdag og fredag på Ullialts Facebook-side!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.