Dyrsku'n 2017

8 sep 2017 - 10 sep 2017

Norges Husflidslag samarbeider med den tradisjonsrike handels- og landbruksmessa Dyrsku'n, som hver september trekker 80-90 000 besøkende til Seljord. 

Under Dyrsku'n er Norges Husflidslag involvert i den årlige husflidstevlinga med tilhørende utstilling, flere av våre håndverkere stiller ut, og i tillegg står både Norges Husflidslag og Telemark Husflidslag for aktiviteter for barn og unge! For fullstendig oversikt over hva som skjer innen husflid på Dyrsku'n, så følg med her.

Husflidstevlinga 2017

Husflidstevlinga er en konkurranse som skal bidra til en økt rekruttering til husflid og håndverksfag, og ivareta nyskaping, bredde og mangfold i næringa. Som deltakere i tevlinga finner vi mange av landets beste og mest interessante husflidhåndverkere!

I tevlinga kan både alle som driver med håndverk som både profesjonell, hobby eller i en læresituasjon delta. Påmeldingsfrist 21. august.

Meir info finn du på heimesidene til Dyrsku'n: https://www.dyrskun.no/artikkel/husflid/husflidtevling

Foto (Jorid Martinsen): Telemark Husflidslag under Dyrsku'n 2016.

25 aug 2017, Stjørdal

28 aug 2017

8 sep 2017

9 sep 2017

9 sep 2017, Hele landet

30 okt 2017 10:00, DogA - Norsk design- og arkitektursenter

Vår svenske søsterorganisasjon, Svenska Hemslöjdsföreningarnas Riksförbund, er nå på jakt etter en ny leder. Vi håper å se en dyktig person inn i denne viktige stillingen for husflid i Norden!

Husflidsutstillinga på Dyrsku’n har eksistert sidan 1962, og syner innsendte arbeid frå Husflidstevlinga, arbeid gjort av studentar frå Høgskolen i Sørøst-Norge, samt ei særutstilling. Årets særutstilling, «Ein kubbe til å stole på», sett fokus på den tradisjonelle norske kubbestolen, og på korleis me kan ta med oss denne tradisjonen vidare inn i framtida. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.